Naamah01 Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Mam takie pytanie. Nie wiem, gdzie powinnam to umieścić, ale to tyczy się sfery duchowej, więc chyba tutaj... Otóż od dzieciństwa, a raczej od okresu dojrzewania zaczęłam miewać... no takie coś, jakby przeczucia. Przykład: Siedzę sobie u cioci na wakacjach, wszystko w porządku, śmieję się jak zwykle, a tu nagle takie straszne odczucie... takie, że coś złego się dzieje, okropne. Później okazało się, że moja babcia miała stan przedzawałowy. I to nie jest pojedynczy przypadek, to mi się cały czas zdarza. Czasami wiem, kogo to dotyczy,a czasami nie. Chyba powinnam dodać, że oobe już opanowałam i ogólnie lubuję się w ezoteryce, oraz to, że czasami potrafię... hmm.. coś wyczuć zwykłymi zmysłami? I że te przeczucia nigdy mnie nie zawiodły. Dodatkową informacją, nie wiem czy przydatną, jest to, iż w mojej rodzinie ezoteryka jest normalną rzeczą, moja ciotka stosuje okultyzm, mama też miała nie jedną "przygodę", babcia również. Więc moje pytania brzmią: Co to jest? Jak mogę to doskonalić? Macie jakiś pomysł? Cytuj
Auril Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 wydaje mi się że po prostu musisz to w sobie pielęgnować, wierzyć w to co umiesz i wszystko będzie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi