lewitujaca Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Ja Weronika 30 12 1985 i Dariusz 25 11 1983 Z góry bardzo dziękuję za pomoc! Cytuj
chao Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Tak jestescie zwiazkiem karmiczymi .Masz 30 z dnia urodzenia a on ma 30 z drogi zycia.Macie tez relacje karmiczna ktora wynosi 14. Bardzo dynamiczny zwiazek . Cytuj
lewitujaca Napisano 25 Maja 2011 Autor Napisano 25 Maja 2011 Tak jestescie zwiazkiem karmiczymi .Masz 30 z dnia urodzenia a on ma 30 z drogi zycia.Macie tez relacje karmiczna ktora wynosi 14. Bardzo dynamiczny zwiazek . Dziękuję za tak szybką odpowiedź cieszy mnie to tym bardziej, że wcześniej nie miałam szczęścia do zyciowych partnerów a przy nim poczułam od razu silną więź... Dobrej nocy Chao Cytuj
lewitujaca Napisano 25 Maja 2011 Autor Napisano 25 Maja 2011 Chao jeżeli mogę zapytać - ale to właściwie dobrze czy źle...? Cytuj
chao Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Wiesz karmiczne zwiazki i relacje nigdy nie sa latwe. Mamy wrazenie ze znamy tych ludzi od zawsze,czujemy magiczne przyciaganie i wiez duchowa.Ale sa to zwiazki gdzie musimy dokonczyc cos z poprzednich wcielen. Niestety niezawsze jest to zwiazek dany na zawsze. Wy macie relacje karmiczna 14 nie jest łatwa,polega na scieraniu sie,Musicie nauczyc sie z wlnosci w rozadny sposob,by nie ranic drugiej osoby, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi