Skocz do zawartości

Stary samochod

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Snilo mi sie ze znajdowalam sie pod domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie i wsiadalam do nowo zakupionego samochodu. Problem w tym ze samochod ten byl bardzo stary i zardzewialy. Kolor auta-zielony pokryty rdza... Wsiadlam do niego, a w srodku brzydka zardzewiala tapicerka, brzydkie zegary, brzydkie przyciski, wszystko okurzone. Obok mnie siedzial moj chlopak. Nie podobal mi sie bardzo ten samochod i bardzo marudzilam ze musze nim jechac, czulam wrecz obrzydzenie. Nigdzie tym autem nie pojechalismy...

Prosze o interpretacje!!! Mam 24 lata.

Napisano

To ja siedzialam za kierownica, pamietam ze byla ona bardzo duuuuza!!!

A z chlopakiem ... hmmm... nie powiem zeby ukladalo mi sie z nim zle... bo jest mi z nim dobrze... ale czuje ze ta "iskierka" juz dawno wygasla... jestesmy ze soba od okolo 6 lat....

Napisano

Zatem to bardzo znaczący sen. Nowy samochod symbolizuje nowe mozliwosci, szanse, plan. Przypuszczam,ze byc moze ma on zwiazek z zamiarem poslubienia tego chlopca. O tym mowi kolor samochodu- zielony czesto oznacza gotowość założenia rodziny,zajścia w ciążę, urodzenia dziecka, . Także gotowość na przyjęcie czyjejś miłości. Problem w tym, ze samochod absolutnie Ci sie nie podoba. Nie ma w nim nic, co by Cie zachecalo do udania sie z nim w podroż- w podróz przez życie. Wrecz przeciwnie,na sama mysl czujesz obrzydzenie. To bardzo wyrazny sygnal ze strony podswiadomosci, zebys nie ignorowala swoich odczuc i dobrze przemyslala wszystkie swe poważne plany zanim podejmiesz ostateczne decyzje.

Napisano

Dziekuje bardzo za odpowiedz Astra!!! To na prawde ma sens!!!! I wiaze sie z moja niechecia do slubu... do zajscia w ciaze... ogolnie do zalozenia rodziny...

Zawsze zwalam wine na to ze jeszcze jestem mloda i mam czas... ale chyba bede musiala powaznie przemyslec pewne sprawy...

Dziekuje za pomoc!!!

Pozdrawiam.

Sandra

Napisano

Bardzo sie ciesze, ze mogłam Ci pomoc. Jestem pewna, ze mozesz podejmowac trafne decyzje w zyciu, bo to Ty siedzialas za kierownica tego auta i byla ona duza:) Zyczę Ci wszystkiego dobrego.