Ehym Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Śniło mi się, że uczę się jeździć konno, wraz z grupą ludzi.. Skakaliśmy przez przeszkody i rzekę. Pod koniec kursu zobaczyliśmy palącego się konia, a zaraz za nim płomienie na łące na której uczyliśmy się jeździć. Ludzie zaczęli uciekać. Parę osób się utopiło w rzece próbując uciec. . Na Końcu snu dostaliśmy ocalone konie. I zobaczyłam, że u mnie na działce stoi mój koń z napisem "Na sprzedaż" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Zdaje sie ,ze sen dotyczy pewnej grupy , z ktora przez jakis czas bylas zwiazana np. poprzez prace. Sen wrozy rozpad tej wiezi. Dobitnie na to wskazuje ostatnia scena snu. Kon na sprzedaz to pozegnanie starej drogi, starego sposobu zycia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 a jak tam Twoje li bido... )? Bo chyba pozdrowienia sle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Brak równowagi w życiu wewnętrznym.Instynkt,żądza,zmysłowość,namiętność,świadomość własnego ciała i seksualność daje o sobie znać.Twoje potrzeby się odzywają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts