Skocz do zawartości

plakac przed podroza w snie .

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Snilo mi sie ze szykowalam sie w podroz , pakowalam i wiedzialam ze powroce . Byl tez tam chlopiec z ktorym sie zegnalam (niepotrafie sobie przypomniec czy to byl moj syn) , plakalam . Czy ktos moze mi powiedziec co to moze znaczyc ? dziekuje

Gość cyganicha
Napisano

Podróż w tym sensie oznacza raczej zmianę wewnętrzną,konieczność porzucenia obecnego stanu rzeczy.Twoja torba która pakowałaś to Twoje możliwości,potencjał,wartość.Jesteś przewidująca.Symbolizuje więzi,projekty,emocje to co dla Ciebie najważniejsze.Ma to związek z tym chłopcem,z którym się żegnałaś.

Opisz dokładniej Wasze pożegnanie,jakie padły słowa,co pamiętasz.

Napisano

slow zadnych niebylo , plakalam bo niechcialam wyjezdzac i opuszczac tego miejsca , ale wiedzialam ze musze , balam sie , czulam niepokuj a chlopiec sie na mnie patrzyl i odeszlam potem , ale niepamietam czy odjechalam i czym no i strasznie plakalam i to mnie obudzilo :) dziekuje

Napisano

chyba go dotykalam , glaskalam po glowie , przytulalam

Gość cyganicha
Napisano

Czyli uczucie opiekuńczości. Sen zwiastuje Wasze rozstanie na jawie.

Napisano

moj syn ma dopiero 4 lata , niemozliwe by wyszedl z domu w tak mlodym wieku ... moze chodzi o mojego partnera? albo rozstaniem z moim zyciem i przejscie w inny etap , albo zmiana trybu myslenia ( co w tej chwili sie dzieje ) ? jeszcze raz dziekuje

Gość cyganicha
Napisano

A czy emocjonalnie nie oddaliłaś się od swojego partnera? Ta zmiana myślenia nie jest z tym związana?

Napisano

oddalilam sie i to bardzo , juz jakis czas temu . on to widzi , ale sie zawiodlam na nim i ciezko mi jest powrocic

Gość cyganicha
Napisano

I teraz masz odpowiedź co znaczy Twój sen.Wrócisz.Jest Ci smutno, przykro,jesteś rozżalona ale masz w sobie uczucia opiekuńcze.Do partnera emocjonalnie wrócisz.Zbliżycie się ponownie.Potrzebujesz czasu.

Napisano

mam nadzieje ze to nastapi szybko :) dzieki

Gość cyganicha
Napisano

Nie próbuj niczego przyśpieszać.Czasu daj sobie tyle,ile potrzebujesz. niech ta podróż będzie tak długa jakiej potrzebujesz.wszystko w swoim czasie nastąpi.Wrócisz jak będziesz gotowa.Powodzenia.

• 2 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano

Jeszcze nasunęło mi się to,że wiedziałaś,że wrócisz.Ten powrót być może symbol,że ponownie i świadomie odnajdziesz to co w Twoim życiu najważniejsze i najbardziej wartościowe dla Ciebie.To poczucie,że nie jesteś sama,poczucie opieki z Góry i wiara,że dasz radę.

Napisano

dziekuje cyganicha :) tego wlasnie potrzebowalam uslyszec , niejestem sama , cos nademna czowa zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie ...

Gość cyganicha
Napisano

Bardzo proszę:) Ktoś nad Tobą czuwa :) Cieszę się,że mogłam Ci pomóc