Mościcka Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Hej. Śniło mi się że jestem z koleżankami w moim mieście i ulicą przejechał muj chłopak w samochodzie z dziewczyną jego, byłą. Miała czarne okulary a on spojrzał na mnie jakby chciał powiedzieć że to nie prawda. Potem byłam na parkingu, gdzie stało dużo samochodów. Sen sie skończył i zaczął inny w innym miejscu. Stałam na poczekalni PKP i tam mijało mnie dużo ludzi głównie dziewczyny a ja szukałam koleżanki, która przyjechała zza granicy. potem siedzieliśmy z tymi obcymi dziewczynami na schodach przed budynkiem i słuchałam o powiadania mojej koleżanki o wycieczce. Nagle ktoś wypowiedział imie mojego dawnego znajomego i zaczęłam uciekać. W środku budynku zauważyłam jeszcze innego znajomego , powiedziałam cześć i chciałam podejść i w pewnym momencie zauważyłam na oknie siedzącego mojego byłego chłopaka, którego kochałam i zaczęłam uciekać. On wybiegł za mną i przytulił mnie a potem rozmawialiśmy. Poszłam na schody i rozpłakałam sie i chciałam do domu wsiadłyśmy na rowery i potem zawróciłyśmy sie i wsiadłyśmy do pociągu z rowerami a on przyszedł i rozmawialiśmy że wyjeżdża. I 3 sen tej nocy to jak byłam w pociągu, który jechał do domu. a potem jak zakładałam białą suknie ślubną w złote róże, i ktoś chciał kogoś zabić, a potem założyłam czarną sukienkę w czerwone kwiaty. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Śmierć w miłości.Czy w Twoim związku,z chłopakiem wszystko się dobrze układa?Ten sen jest zapowiedzią rozstania.Pociąg jest możliwością nowego ukierunkowania życia wewnętrznego.Sen powracający-tu o pociągach-ma głębokie przesłanie.Jechałaś pociągiem do domu,do Twojej oazy bezpieczeństwa.Podświadomie wiesz,że dom chroni,czujesz się w nim bezpiecznie.Jest Twoim życiem,stałą osnową Twoich przeżyć.Reprezentuje najważniejsze centrum życia,stan Twojego ducha w obliczu wydarzeń. Cytuj
Mościcka Napisano 30 Maja 2011 Autor Napisano 30 Maja 2011 Obecnie mam tylko przyjaciela bliskiego , może to śmierc duchowa po ostatnim chłopaku , ktory mnie zostawił i za którym w głębi duszy tęsknie i nie jestem w stanie zapomnieć ale to już ponad rok jak nic nas nie łaczy i 6mieś jak się nie widzimy i nie rozmawiamy. Dzisiaj mi się śniły głosy, Jak rozmawiam z koleżanką przez tel. i próbuje mnie namówic żebym się spotkała z Mariuszem. A potem z nim rozmawiałam przez telefon i namawiał mnie, żebym się z nim spotkała i długo nalegałam że nie ale sie wkącu zgodziłam. I na tym sie mój sen zakończył... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Sen ten jak zauważyłaś może dotyczyć Twojego byłego.Wewnętrznej śmierci w Tobie.Coś umarło.Jednak na spotkanie dałaś się namówić.Jeszcze nie do końca uporałaś się z przeszłością.Rozmowa telefon. o spotkaniu może być zwiastunem Waszego spotkania na jawie (sen proroczy).Może być potrzebne jemu Twoje wsparcie. Cytuj
Mościcka Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Napisano 5 Czerwca 2011 co może oznaczać jak śniło mi sie, że jestem w kościele pełnym ludzi spowiadam się ksiądz na mnie krzyczy a ja płaczę a potem wracam na msze i widzę czarna zamknięta trumnę i nie wiem czyj to pogrzeb a do okoła jest dużo osób które znam i wszyscy stoja na baczność w ławkach. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Zgodnie z Regulaminem, nowy temat - nowy post.Poza tym większe szanse na to,że uzyskasz interpretacje od więcej osób. Sen o spowiedzi i kościele też już był wiele razy na tym forum poruszany Sen oznacza ,że z jednej strony przyznajesz się do błędu czy winy a z drugiej masz nadzieję na wybaczenie.Dzięki czemu uwolnisz się od wyrzutów sumienia i będziesz mogła pogrzebać za sobą tą kwestię i zacząć żyć dalej z czystą kartą.Jest to też zachęta dla Ciebie do przyznania się sama przed sobą,że w jakiejś sprawie popełniłaś błąd i naprawienia go.świadkami tych wydarzeń znajome Ci osoby,które mogą mieć jakąś wiedze w tym temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi