Skocz do zawartości

Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiejszej nocy miałem dziwny sen. Wyszedłem z własnego ciała i znalazłem się przed soba leżącym ( nie wiem czy byłem martwy czy nie?). Moja leżąca postać była zamglona a ręce miałem uniesione w pozycji takiej jak ksiądz podczas udzielenia błogosławieństwa na koniec mszy. Przyglądałem się tak sobie przez kilka sekund następnie gdzieś "odleciałem". Proszę o pomoc w interpretacji.

Napisano

Witam,

Peter28, jeżeli to nie była wycieczka poza ciało tzw. OOBE, tylko sen, to wygląda na to, że ciężko pracujesz, a Twoja praca przynosi wymierne efekty. I chociaż jesteś z tego zadowolony, to jednak czujesz się niepewnie.

Zastanów się, czy o taką właśnie drogę życia Ci chodzi.

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo dziękuję. Skąd mam mieć pewność iż to tylko sen? Z Twojej odpowiedzi wynika iz mogło to być coś innego i nawet nie przyszło mi to do głowy...

Napisano

Peter28,

pytanie co czułeś i co widziałeś?

Jeżeli widziałeś siebie astralnego obok swojego ciała, to był sen. Nie możesz występować w trzech postaciach.

Jeżeli sam widziałeś tylko swoje śpiące ciało, a potem zacząłeś się gdzieś przemieszczać (być może był to powrót do ciała), to mogło być to, jak napisałeś, coś innego.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...