Toskanka Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Witam serdecznie! Bardzo proszę o interpretację mojego snu... Śniło mi się, że posiadałam tzw. trzecie oko z którego przebijały się długie, jasne promienie. I druga "ja" stała i obserwowała, tą pierwszą " ja" jak mi się otworzyło te trzecie oko i przebijały się te jasne promienie. I nagle ta druga "ja" zniknęła i została ta z trzecim okiem z którego nadal biło to jasne światło. I byłam spokojna, a zarazem szczęśliwa, że posiadam taki dar. Dodam natomiast, że od jakiegoś czasu staram się rozwijać duchowo. Pomagają mi w tym afirmacje, czy wizualizacje. Bardzo mnie ten sen zaintrygował, ponieważ mam nieodparte wrażenie, że moja podświadomość chciała mi coś ważnego przekazać. Właśnie dlatego proszę Was o pomoc w interpretacji mojego snu... Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Gość Aphrodite Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Moze Twoje prawdziwe ja dochodzi go glosu i stajesz sie soba... 1sze co mi przyszlo na mysl Cytuj
Gość cyganicha Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Oko madrości:) rozwijasz się,cały Twój potencjał.Mówi się,że to oko Boga.Światło,sposób rozumienia,postrzegania.Przekraczasz granicę pomiedzy tym co widzialne a niewidzialne. Prawdziwe słońce żyje w sercu wtajemniczonego:)Dynamizm w Twoim rozwoju.Piękny sen Cytuj
Toskanka Napisano 3 Czerwca 2011 Autor Napisano 3 Czerwca 2011 Dziękuję za odpowiedzi. Czuję właśnie, że nadchodzi coś dobrego :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi