Skocz do zawartości

Pies,robaki,narzeczony,mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dzisiaj miałam strasznie dziwny sen.Pies (identyczny jak ma mój narzeczony - pekińczyk)był otoczony masą białych robaków. Było ich mnóstwo,wychodziły z psa itd. Wsadziłam go na taką tace i wypłukałam te robaki(taca była czerwona a robaki pływały w czystej wodzie - wylałam tą wodę z robakami i potem tego psa do wiadra postawiłam i zaczęłam go mydlić, próbowałam go wyczyścić itd. Pomagała mi mama. Nie wszystkie robaki zniknęły(trochę zostało jeszcze na piesku)... Potem sen się zmienił byłam u siebie w domu i zamiast psa pojawił się namydlony cały mój narzeczony(tak jakby pies przemienil sie w mojego narzeczonego),zaprowadziłam go do łazienki i zaczęłam płukać...

Co to może oznaczać, sprawdzałam w sennikach ale kupy się to nie trzyma... Bardzo proszę o pomoc.

Gość cyganicha
Napisano

Ten sen mówi o Twoim chłopaku.On Tobie przyjacielem.Najlepszym przyjacielem człowieka jest pies dlatego on także występuje w Twoim snie.Tylko te paskudne robaki,które zwiastują u niego problemy,kłopoty.Będziesz starała się mu pomóc,wyjść na prostą jednak nie możesz zrobić wszystkiego za niego.Być moze on za mało przyłożył się do czegoś i takie są skutki. Ty zmywasz,próbujesz,zmyć te wszystkie robaki,oczyścić chłopaka i psa.Chcesz zmyć ten brud,oczyścić jego sytuację.Zmyć z niego ten problem.W pełni się Tobie to nie uda.Tak najkrócej można zinterpretować przesłanie tego snu.

Napisano

Dziękuję. Czy możliwe że chodzi o problemy finansowe bądź w pracy?

Gość cyganicha
Napisano

Proszę. Możliwe ze tak. Na pewno te problemy nie dotyczą sfery uczuć,emocjonalności.

Ciesze się,że mogłam pomóc.