aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 O godz. 20:15 pojechałam z chłopakiem na zbiórkę, bo o godz. 21:00 wyjechaliśmy autokarem na wycieczkę. W autobusie ja siedziałam, a chłopak stał i mówił mi, że ma do mnie żal przez to, jak się zachowuję. Zapewniał mnie, bym nie była zazdrosna o kobietę brunetkę (w śnie byłam zazdrosna o dojrzałą kobietę brunetkę po 40-stce czy tam po 50-tce, bo podejrzewałam, że między nimi do czegoś doszło i po jego minie było widać, że doszło między nimi kiedyś do stosunku). Gdy zapewniał mnie, bym nie była o nią zazdrosna, miał smutny wyraz twarzy i tak jakby łzy w oczach, które chciał ukryć. Miał do mnie żal w autokarze za to, jak się zachowuję. Nie powiedział mi konkretnie, o jakie zachowanie ma żal, ale mi to wypominał i zapewniał, bym nie była zazdrosna o dojrzałą brunetkę. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 Nie popieram zdrad,nie jestem zwolenniczką ale racjonalnie patrząc na Twój sen to interpretuję go jednoznacznie.Chłopak w realu uczynił skok w bok,ale dla niego nie miało to związku z uczuciami,tylko i wyłącznie seks.Fizyczność.Tamto wydarzenie nie ma dla niego znaczenia,nie chce do tego wracać,tamta kobieta nie liczy sie dla niego.czuje sie winny wobec Ciebie,jest mu z tego powodu głupie,wie,że Cię zranił i skrzywdził przez swoj krok.Dla niego liczysz się tylko Ty,dla Ciebie ma uczucia i najchętniej zrobiłby wszystko bys o tamtym wydarzeniu nigdy sie nie dowiedziała.dla niego sprawa z tamtą kobieta jest przeszłoscią. Cytuj
aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Jego zachowanie miało miejsce przed naszym byciem razem czy po tym, jak zostaliśmy parą? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 interpretowałabym to,że w trakcie kiedy jesteście razem ale mogę się mylić.Nie sugeruj się moimi odczuciami.To tylko moje zdanie. Cytuj
aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Nie. W trakcie mnie nie zdradził, jak już to napisz mi, czy ze snu wynika, czy to jest brunetka czy blondynka. Cytuj
aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Czy ktoś może mi jeszcze na swój sposób zinterpretować mój sen? W śnie przejeżdżaliśmy autobusem przez drogę. Po lewej i prawej str. drogi był zielony las. Po mojej lewej stronie przez szybę zwróciłam uwagę na jakieś dwa zwierzęta i na trawę, na której były te zwierzęta. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 Zapewniał mnie, bym nie była zazdrosna o kobietę brunetkę (w śnie byłam zazdrosna o dojrzałą kobietę brunetkę po 40-stce czy tam po 50-tce, bo podejrzewałam, że między nimi do czegoś doszło i po jego minie było widać, że doszło między nimi kiedyś do stosunku)...bym nie była zazdrosna o dojrzałą brunetkę. Sama sobie odpowiedziałaś Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 Pamiętasz jakie to były zwierzęta? Cytuj
aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Nie pamiętam konkretnie, ale oba były siwe jeden to chyba był struś, a drugi jakiś taki mały czworonożny. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 Widzieć strusia we śnie znaczy,że masz tendencję do zamykania oczu i zatykania uszu,wolisz ignorować czasem powagę sytuacji.Nie chcesz widzieć,przyjąć do wiadomości pewnych faktów.Tak ja rozumiem Twój sen.Ale oczywiście niech wypowiedzą się i inne osoby. Cytuj
aniusia206 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Jestem Pani wdzięczna za odpowiedzi. Miłoby było, gdyby też inni wypowiedzieli się... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi