irp Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 możliwe że śniło mi sie oobe? zaczynam sie budzic i zrobiłem to co zwykle (nie pytajcie co to,bo nie umiem tego nazwac,ale wprowadza mnie to w drgawki). poczułem że mi sie nogi unoszą,chociaż nie mogłem nimi ruszyc,czyli myśle ze git,zaraz wyjde. nawet czułem ze prawa jest wyżej od lewej. potem ręce,głowa. otworzyłem oczy i jakiś dziwny kolor,a nawet dwa zobaczyłem,ale mniejsza z tym. i teraz sobie wyobraźcie. czuje że nogi,ręce i głowa sie "unoszą",ale tułów za cholere sie nie rusza. kiedy sobie to uświadomiłem puffff i koniec. otwieram oczy i wydaje mi sie,że to był sen,ale gdy wstaje,to czuje zawroty głowy jak po oobe. nasuwają sie 2 pytania: czy to sen,czy jednak oobe? jak oderwac sie całym ciałem? Cytuj
carlotta Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 moim zdaniem to było oobe tylko niepełne Cytuj
irp Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Napisano 5 Czerwca 2011 a jak mozna dopełnic to oobe? skupieniem czy jak? Cytuj
Captain Noni Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Przecież sny to jest obe. Obe to astral , a astral to sny. Wyobraźnia to to też obe nikt tego nie ogarnia ? Monroe uczył i Bruce uczył nie trzeba wychodzić z ciała by móc odbierać astral oraz focusy 10-27 nie wiem dlaczego ludzie próbują dokonać na siłe separacji od ciała i nie rozumią na czym to polega więc nigdy tego nie zrobią! Łatwiej jest mieć obe poprzez dostrojenie się do jakiegos focusa Cytuj
irp Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 na jaką siłe? 90% moich doświadczeń to oobe które przychodzi samo. gdybym nie doświadczył spontanicznej próby wyjścia,to w życiu bym nie sięgnął po ten temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi