ivredevie Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Witam od jakiegoś czasu nurtuje mnie znaczenie moich dwóch snów. Przekopałam cały Internet w poszukiwaniu znaczenia, ale jakoś ciężko mi to poskładać w jedną całość, więc piszę z prośbą o pomoc tutaj:mruga_na: sen 1: Jadę przez zielony las/park na rowerze, z koleżanką. Mijają nas inni rowerzyści. Jakieś dziewczyny się śmieją. Las jest słoneczny, liściasty, jasnozielony. Panuje atmosfera sielanki. Nagle dojeżdżam do jakiejś przeszkody, coś w stylu skrzyni czy kozła przez którego się skacze. Stoi obok niej mężczyzna, każe mi przez nią przeskoczyć. Ja nie chcę, bo mam dziurę w spodniach. Mężczyzna jest bardzo przekonujący, bo sen pamiętam do momentu, w którym jestem w połowie przechodzenia przez tą przeszkodę. sen 2: lecę na zajęcia, mężczyzna ze wcześniejszego snu siedzi w samochodzie i się śmieje. spóźniłam się na zajęcia, ale na szczęście wykładowca nie zauważył spóźnienia. znalazłam miejsce koło znajomych. na końcu sali były duuuuuże schody, widzę je z dużej odległości. na tych schodach siedział ten sam mężczyzna. wykład trwał bardzo długo. wykładowca przepytywał. kolega podszedł do mężczyzny na schodach. kiedy ten zobaczył idącego w jego stronę spadł, a wręcz rzucił się ze schodów na ziemię. nic już więcej nie pamiętam. Proszę, pomóżcie mi. Chyba nie potrafię zinterpretować tych snów, bo ciągle wychodzą mi jakieś sprzeczności Cytuj
ivredevie Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Nikt mi nie pomoże? W sennikach internetowych wyczytałam, że las, przejażdżka, rower to ogólnie dobry znak, wróżący pomyślność, a nawet rychłe zamążpójście. Zaś dziura wręcz przeciwnie. Dziura pojawiła się przy tym mężczyźnie. Jeżeli chodzi o drugi sen, upadek ze schodów nie wróży nic dobrego, a upadł ze schodów ten sam mężczyzna. Czy to znaczy że powinnam się go wystrzegać? Dodam, że znam tego człowieka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi