aniusia206 Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Poprzez środek głowy miałam prosty przedziałek. Na włosach miałam odrosty ciemne, a włosy pofarbowane na bardzo jasny blond. Na odrostach zobaczyłam siwy włos i zrobiło mi się przykro, gdyż jestem młodą osobą, a już zaczęłam siwieć. Cytuj
Gość sheina Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Wg mnei duchowo czujesz, że bardzo dużo przeżyłas jak na swój wiek i nie są to przeżycia dobre dla Ciebie, kosztowały dużo bólu i łez... dużo doświadczyłąś, ale to już jest za Tobą. Cytuj
aniusia206 Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Racja. Jednak ludzie, którzy do tego przyczynili się zapłacą za to, bo ich zło do nich wróci. Cytuj
Gość sheina Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 jeśli tak to lepidj nie móic tego na głos bo troche to brzmi jak zyczenie, ta wyzsza sila wie co do kgo wroci, a wiesz takei dodatkowe powtarzanie tego.. jest jak zlozeczenie,ktore ponownie moze obrocic sie przeciw Tobie. zal jest,ale mimo wszystko chociaz to ciezkie ni mozemy zyczyc komus zla bo i to zaraz znowu wrocic, ta energia sobie niestety krązy, atakuje ..i pomaga Cytuj
Gość cyganicha Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Masz rację Sheina,życząc komuś źle wyrządzamy krzywdę przede wszystkim sobie. Jeśli człowiek chce,by mu się dobrze wiodło musi przede wszystkim życzyć tego innym.A ten siwy włos to troski i zmartwienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi