phabella Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Mojemu dobremu koledze śniło się, że pocięłam nożyczkami jego dowód osobisty, ponieważ nie zaliczyłam egzaminu. Co to może oznaczać? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 W życiu czeka Was egzamin z Waszych relacji.Twój sen interpretuję tak jakbyś miała zakończyć z nim znajomość-z Twojej inicjatywy. Cytuj
Yami Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Trudno interpretować sny osób trzecich. Sen mówi o agresji, za którą stoją takie emocje, jak zazdrość, wściekłość, nienawiść. O niepanowaniu nad nimi. Może Twój kolega podświadomie obawia się jakiejś niszczycielskiej części Ciebie. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Dzięki bardzo za interpretację Prosze bardzo:) ciesze się,że mogłam pomóc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi