mika43 Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Śnił mi się listonosz, przyniósł listy polecone, w sumie trzy, z czego dwa nie były do mnie, trzeci chyba też do kogoś innego, ale kwitowałam jego odbiór. W rzeczywistości czekam na ważną wiadomość urzędową, być może ten sen to wyrażenie moich wewnętrznych obaw, niepokoju, lęku? W sennikach sen nie wróży nic dobrego, ale zdążyłam się już przekonać, że senniki należy traktować z przymrużeniem oka. Liczę na waszą pomoc Cytuj
Gość cyganicha Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Te listy symbolizują zmianę u Ciebie. Wiadomości urzędowe dostaniesz. Sen dokładnie tak jak napisałaś jest odzwierciedleniem Twoich obaw i niepokoju.Te listy nie do Ciebie,to wszystko wynik Twoich przemyśleń. Być może boisz się jak ta sprawa dalej potoczy się dla Ciebie. Masz rację,każdy sen należy traktować indywidualnie. Cytuj
mika43 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 Zawsze są wątpliwości, chociaż staram się myśleć pozytywnie Dziękuję Cyganicho Cytuj
Gość cyganicha Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Pozytywne myśli przyciągają pozytywne zdarzenia Bardzo prosze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi