Jaaap Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Na samym poczatku przwijaly mi sie jakies obrazy zwiazane z bratowa i zdjeciami, ktore owa bratowa pokazywala. Potem byl drugi sen, w ktorym pojechalam do innego miasta by odwiedzic swojego kolege (murzyna - nie wiem czy to ma wieksze znaczenie) na studiach. Rzecz dziala sie na dworcu, bylismy w ogromnej hali gdzie bylo mnostwo innych studentow; zrobilam sobie goraca czekolade i milo spedzalam czas przy rozmowach z kolega i poznawaniu nowych ludzi. Potem wyszlam z tej hali na dworzec zeby cos kupic i zaczal sie jakby inny sen; niby powiazany z tym poprzednim, a jednak o troche innej strukturze. Zaczepily mnie dwie (identyczne!) kobiety, nie wiem jak to sie stalo ale doszlo miedzy nami do bojki (wygladalo to wszystko jak jakas parodia filmu, powolne i komiczne) i podczas tej bojki zabilam jedna z tych kobiet. Druga wiec zaczela mnie gonic. Na poczatku bylo to dla mnie troche smieszne, ale kobieta owa nie odpuszczala i wtedy sie przerazilam. Nie moglam znalezc zadnego wyjscia, nie wiedzialam gdzie biec, a ona ciagle byla za mna! Jakims cudem udalo mi sie wyjsc, okazalo sie, ze od razu bylam w swoim rodzinnym miescie. Probowalam wiec jak najszybciej dotrzec do domu; bylo strasznie ciemno, co chwile sie ogladalam by sprawdzic czy ta kobieta nadal mnie goni, ale jakis glos podpowidzial mi, ze jest ona ubrana w czarny lub szary plaszcz i zorientowalam sie, ze w tej ciemnosci nie uda mi sie jej zobaczyc. Na dodatek zgubilam klucze po drodze i musialsm sie cofnac po nie, na tym sen sie skonczyl. Gdy sie obudzilam bylam po prostu zdretwiala. Cos strasznego... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Ta nieznana kobieta przed którą uciekałaś to jakaś część Ciebie samej. Ta część której nie akceptujesz,przez którą jesteś zagubiona,nie wiesz co robić dalej.To jakieś Twoje lęki,strach.Ty sama wiesz o czym mówię.Nie wiesz jak robić dalej,ale jakoś sobie sama z sobą poradzisz i znów poczujesz się bezpiecznie.tak dobrze jak dobrze czujesz się w swoim rodzinnym mieście.Tylko potem znów jakieś obawy,lęki,zgubisz gdzieś w codziennym życiu swój optymizm,poddasz się negatywnym czarnym myślom i na nowo będziesz szukała swojego szczęścia. Minionej nocy bardzo dużo osób miało niespokojne dziwne,negatywne sny i odczucia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi