cherry88 Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 śniło mi się dzisiaj że z mężem przygotowywaliśmy się do wesela (mamy ślub cywilny). ksiądz miał nam dać ślub na sali. kiedy na niego czekaliśmy, uciekłam, z jakąś znajomą. schowałam się najpierw w piwnicy pod sala a potem w samochodzie niedaleko sali. balam się jednak że mnie znajdą a wiedziałam że popełnie największy błąd swojego życia.wsiadłam za kierownicę i pojechałam w stronę miasta, jednak niestety mialam stłuczkę i musiałam się zatrzymać w jakimś sklepie z rupieciami. już mnie nikt nie szukał, myslalam że stwierdzili że nic na siłe nie zdziałają, widziałam jak smutni goście się rozchodzą do domów Cytuj
Gość cyganicha Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Wewnetrznie nie jesteś przekonana co do Waszych planów jeśli myślicie o ślubie kościelnym.Twoje plany zaczynają stawać w sprzeczności z Tobą i innymi.Ty musisz cos przemyśleć,do czegoś dojrzeć. Cytuj
cherry88 Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Napisano 9 Czerwca 2011 tylko że my się mamy zamiar rozstać więc do czego tu dojżewać Cytuj
Gość cyganicha Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Dojrzeć do tego też trzeba.Jak jest zamiar to jest i czyn.a u Was jest zamiar a czynu nie ma?Czy wewnętrznie jesteś przekonana do tej decyzji?bo to jest tak,że sen mówi o tym,że Twoje plany zaczynają stawać w sprzeczności z Tobą i innymi.Ty musisz cos przemyśleć,do czegoś dojrzeć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi