Skocz do zawartości

...

Yami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj mi się śniło, że wszystko w domu, czego dotknę, poraża prądem.

Czy ktoś zinterpretowałby to jako stratę? stratę największą, jaka może spotkać człowieka?

Bez sensu to wszystko...

Gość cyganicha
Napisano

Według mnie Twój sen może symbolizować znajomości/relacje międzyludzkie i którymi się rozczarowujesz.

Nie bierz go aż tak dosłownie i nie poddawaj się.Więcej wytrwałości i pozytywnych myśli :) są też przyjazne osoby wokół Ciebie.Postaraj się zauważać te drobne przyjazne gesty,naucz cieszyć małymi rzeczami a nie spostrzeżesz sie kiedy wielkie szczęście będzie w Twoich rękach.

Napisano

Ale dziś się coś stało. Największa strata, jaka może spotkać. I pozostała tylko czarna rozpacz.

Gość cyganicha
Napisano

Największą stratą dla nas żyjących jest śmierć najbliższej osoby.A tego naprawdę nie czuje jak i nie widze w Twoim śnie.Chyba że się mylę.

Spróbuj wziąć sie w garść i postaraj sie zauważać te przyjazne osoby wokół Ciebie w realu.

Przykro mi,że poniosłaś dzis stratę.Po burzy zawsze zaświeci słońce.

Napisano (edytowane)

Kiedy to właśnie o takiej stracie mówię. Największej, jaka może spotkać człowieka. Osttani sen nie musiał o tym mówić, co się stanie.

Edytowane przez Yami
Gość cyganicha
Napisano

Bardzo mi przykro,że to Cię spotkało.Rozumiem co czujesz.