Skocz do zawartości

Papież i cud

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jakiś czas temu miałam bardzo realistyczny i dający do myślenia sen.

Śniło mi się, że szukam jakiś zaginionych dzieci. Trafiam do kościoła gdzie jakby w boksach w rzędzie stoją różne obrazy figury itp. Podchodzę do jednego obrazu, a on się zaczyna otwierać a ze środka wyjeżdża Matka Boska w takiej dużej koronie i w poświacie. Odwracam głowę i widzę że siedzi Jan Paweł II na krzesełku, więc podchodzę do niego i pytam, dlaczego właśnie ja zobaczyłam ten cud, a on mi odpowiada "Ten obraz otwiera się tylko przed tymi, którzy tego potrzebują".

Odebrałam go strasznie osobiście, opowiedziałam babci to była nim bardzo przejęta, zresztą ja też jestem.

Dziękuję i pozdrawiam

Gość cyganicha
Napisano

czy nie jest tak,że jesteś po jakiś przejściach,jesteś w trudnym momencie swojego życia?Dostałaś siłę,wiarę a przede wszystkim opiekę i świadomość,że nie jesteś sama.Potrzebujesz wsparcia,opieki,nie czujesz się silna i stąd ten sen.Czy nie mam racji?

Napisano

hm......niby trochę tak, ale nie do końca ;) mam wrażenie, że jedne zawiłości i rozterki, nawet te rozwiązane przysparzają kolejnych, ale bardzo dziękuję

Gość cyganicha
Napisano

Napisałam,że jesteś w trudnym momencie swojego życia.dlatego dostałaś pomoc z Góry :) której podświadomie potrzebujesz.

bardzo prosze :)

Napisano

ten sen jest prosty w tłumaczeniu to ostrzeżenie przed piekłem a dokładnie przed grzechami które do niego wytyczają ścieżkę

w przekazie co ten obraz oznacza jaki Maryja ma stosunek do grzechu

widziałaś ten obraz kiedyś lub podobny do tego z snu bo praktycznie kazdy obraz z objawień ma przesłanie

na pewno babcia za ciebie się modli

chyba ze ma wobec ciebie plany

Gość cyganicha
Napisano

Rózyczko symbole religijne prowadzą do wzniosłości.Wspierają i nadzorują Twój rozwój.Interwencja w Twoim snie ma Cię skłonić do szukania w sobie źródeł niewymiernego,podnieść Cię na duchu.Sen przyśnił Ci sie w trudnym dla Ciebie momencie Twojego życia,właśnie by podnieść na duchu.

Napisano
ten sen jest prosty w tłumaczeniu to ostrzeżenie przed piekłem a dokładnie przed grzechami które do niego wytyczają ścieżkę

w przekazie co ten obraz oznacza jaki Maryja ma stosunek do grzechu

widziałaś ten obraz kiedyś lub podobny do tego z snu bo praktycznie kazdy obraz z objawień ma przesłanie

na pewno babcia za ciebie się modli

chyba ze ma wobec ciebie plany

no nie wiem, wydaje mi się, że to zbyt dosłowna interpretacja ;) a obrazu nie pamiętam, nie widziałam co na nim jest, jedynie figurkę widziałam

Napisano

a co matka Boża możne symbolizować

i Jan Paweł 2

matka Boża prowadzi do Jezusa i obdziela ludzi łaskami (darami ) jest królowa aniołów i naszą drugą matka w niebie