Skocz do zawartości

Prorocze koszmary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przez całą jesień nękaly mnie koszmary w ktorych widziałam śmierć bliskich mi osób lub też obrazy ich pogrzebów. W zimie niestety okazało się że mój tato jest śmiertelnie chory. Nadal walczy, choć na wyleczenie nie ma nadzei, a mnie wciąż nawiedzają te okropne sny. Są bardzo realne, widzę w nich zmarłych, rozmawiam z nimi. Wręcz boję się zasypiać.

Dziś w nocy miałam jednak dziwny sen. Wracalam w nim do swojego rodzinnego domu (w którym już od wielu lat nie mieszkam), prowadząc za rękę mala dziewczynkę (nie mamy z mężem jeszcze dzieci), w drugiej ręce trzymałam smycz, u smyczy był lew. Dziewczynka płacze, uspokajam ją, lew natomiast kroczy spokojnie u mojego boku, zupełnie jak pies, głaszczę go po grzywie, przytulam. W miedzyczasie dzwoni do mnie mama pytając dlaczego jeszcze nie jesteśmy na miejscu. Co to może oznaczać? Będe wdzięczna za interpretację

Gość cyganicha
Napisano

Zapanowałaś nad lwem,był potulny i spokojny to znak,że kontrolujesz swoje odruchy,panujesz nad emocjami kiedy sytuacja tego wymaga,ale niepokojący w tym wszystkim jest płacz dziecka i telefon od mamy.Zadzwoń w realu,zapytaj,czy nie potrzebuje Twojego wsparcia,pomocy.W najbliższym czasie może Cie potrzebować.