kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Snilo mi sie ze bylam w ogromnyym przestronnym sklepie z moja bratowa i jej corka . patrzylam na sukienki i nalozylam jedna , dloga jasnego koloru , byla bardzo piekna i nalozylam tez biale buty . wiedzialam ze musze za to zaplacic , stalam przy kasie i wyciagnelam mojego starego , brzydkiego buta ktorego wywalilam do kosza i niemoglam znalesc drogiego . Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Koncentrujesz uwagę na poszukiwaniach uczuciowych .to miejsce gdzie spotykasz osobę,która Cie kocha/pokocha,gdzie spotyka się miłość,gdzie możesz dokonać wyboru.Przystosowujesz się do obecnej swojej sytuacji społecznej,zapowiedź nowej miłości lub przyjaźni dla Ciebie.Masz możliwość odniesiesz sukces w przedsięwzięciach miłosnych lub towarzyskich.Czy w sklepie zapłaciłaś za nowe rzeczy? dawna miłość/przyjażń/ważne dla Ciebie uczucie umknęło Tobie lub Ty nie odwzajemniłaś uczucia. Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 wyszlam ze sklepu w sukience i butach potem bratowa mi powiedziala ze musimy zaplacic , poszlam do kasy i wyciagnelam tego starego buta , zocilam na kase i potem do kosza zastawiajac sie gdzie jest drogi . chyba niezaplacilam , przymiezalam sie do tego , niepamietam cyganicha . dzieki Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 ale niewyszlam na zewnatrz , wyszlam ze sklepu ale tam bym ciag dalszy budynku Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 wiem ze czulam sie dobrze , ta sukienka byla z delikatnego materialu , byla ozdabiana jakimis blyszczotkami , jestem pewna ze byla biala , potem blekitna a potem pastelowy fiolet . buty byly biale tez z jakimis blyszczotkami . bylo tam duzo sukienek , sklep bardzo jasny i piekny . powiedz mi jeszcze co to moze znaczyc jak sie smieje w snie , patrzylam na cos co sie zmienialo , jakies przedmioty , obrazki ? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 szkoda tylko,że nie zapłaciłas...w takim razie jak będziesz u celu uważnie postępuj,by nikt i nic nie uniemożliwiło Tobie odniesienia sukcesu.bądź czujna,ostrożna. bardzo proszę i ciesze się,że mogłam Tobie pomóc. Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 ja tez sie ciesze probowalam ci wyslac wiadomosc prywatna , ale mi mowi ze niemam uprawnien i moje kato niezostalo do konca aktywowane , nierozumiem ??? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Spróbuj napisać do moderatora,że występuje taki problem u Ciebie.Postów masz wystarczająco dużo,by móc wysłać prywatną wiadomość.będe czekała na pw od Ciebie Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 ide pisac jak tak widzialas ten moj post o smianiu sie? Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 tu na tej stronie , wyzej nieopisywalam tego snu w nowym temacie Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 tu na tej stronie , wyzej nieopisywalam tego snu w nowym temacie nasze odpowiedzi nałożyły się na siebie prawie w tym samym czasie i dlatego nie zauważyłam powiedz mi jeszcze co to moze znaczyc jak sie smieje w snie , patrzylam na cos co sie zmienialo , jakies przedmioty , obrazki ? jesli smiałas się głęboko to zwistuje jakiś poważniejszy smutek,kłopot dla Ciebie.lekki smiech kłopot mniejszy.Co widziałas?jakie obrazki?przedmioty? Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 gleboko sie smialam , az sie obudzilam . to byly jakies figurki , jakies przednioty ktore niczym niczego nieprzypominaly ...a ja sie patrzylam i smialam . Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 no i byly na ziemi jesli to ma jekies zanczenie Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 jakiś smutek zapowiadają dla Ciebie,może związany z jakimś planem zawodowym.jakiegoś zamiaru w codziennym życiu nie uda się zrealizować,przez to Twój smutek,zdenerwowanie.to nie odnosi się do całości sfery zawodowej/lub innej ale do jakiegoś wycinka/planu jednego z tej lub innej sfery Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 probuje ten smutek wyeliminowac z mojego zycia , no i wkoncu sie uda . niema rzeczy niemozliwych , zawsze jest rozwiazanie , wyjscie z sytuacji z kad tyle wiesz , trafnie interpretujesz , zajmujesz sie tym zawodowo czy to takie twoje hobby? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Pewnie,że nie ma rzeczy niemożliwych i zawsze jest jakieś wyjście. Widziałam Twój post w http://www.ezoforum.pl/potega-podswiadomosci-i-pozytywne-myslenie/48808-podswiadomosc-problem-prosze-o-rade.html i dzis jeszcze dopiszę tam kilka słów rozszerzając to co tu wyżej napisałaś.Hobby od ponad dwudziestu paru lat ,nie ma nic wspólnego ze sferą zawodową.Ale widzę że i Ty sie interesujesz tym co niewidzialne ? Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 nie to ze sie interesuje sama z siebie , to co niewidzialne jakos mnie lubi. Wierze w to ze kazdy jest odpowiedzialny za swoje szczescie , ze to jak sie czujemy inni nas wlasnie tak odbieraja , wierze ze wszystko jest mozliwe i wiara w to czego sie pragnie doprowadzi nas do momentu kiedy to poczujemy . jestem optymistka , tylko problem w tym ze mam osobe w moim zyciu ktora probuje miec kontrole nademna a ja sie bronie przed tym . interesowalam sie tez psychologia i wiem dokladnie jaka tatyka jest stosowana Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Konsekwencja w marzeniach przynosi sukces Jeśli czegoś mocno chcesz i odpowiednio się na tym skoncentrujesz osiągniesz co zamierzasz.Nie daj sie ograniczać,rozwijaj skrzydła,realizuj swoje plany,zamierzenia.A na niego też jest sposób ;)wszystko jest możliwe.odezwij się na pw jak bedziesz juz mogła,postaram sie Ci pomóc kilkoma wskazówkami jesli będziesz chciała.Tu forum snów Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 wyslalam wiadomosc do administracji , jeszcze niemam uprawnien odezwe sie jak bede mogla . wiem ze jest sposob , musze tylko go znalesc . duzo juz mi pomoglas i wiecej pomocy mile widziana Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 to czekamy na umożliwienie Tobie pw a obiecane wyżej kilka słów w temacie Podświadomości też napisze Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 mam nadzieje ze jutro juz bede mogla kozystac z tego przywileju uciekam teraz na troche ogarnac przed mego syna powrotem do domu . skomentuje tez cos na tamten temat jak juz wroce pozdrawiam Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 jeszcze jedno sprawdz u siebie czy masz zaznaczone prywatne przesyłanie wiadomości.w Ustawienia,Forum,Zaawansowane ustawienia,Prywatne przysyłanie wiadomości musi być zaznaczone. Cytuj
kasienka10001 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 nic tam niebylo o wiadomosciach prywatnych , tylko o e-mail Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 powinno być poniżej wiadomości e-mail czekamy na Twoje uprzywilejowanie Cytuj
kasienka10001 Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 niema jak klikam na wysylanie wiadomosci prywatnej mam : kasienka10001 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 ja też dzisiaj próbowałam Tobie wysłać pw i taki sam komunikat jak wcześniej.Czekamy co odpisze Tobie moderator.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi