Skocz do zawartości

Migracja ludzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prosbe , czy ktos muglby mi dokladnie przetlumaczyc moj sen ?

Bylo tak :

Snilem ze bardzo wielu ludzi wedruje , ja nikogo nie znalem . Ale bylem tym ktory rozdziela miejsca . Wedrowalismy przez rozne krainy , byly tam i laki i gory i drogi piaskowe i aswaltowe , lasy i pola uprawne . Za kazdym razem dawalem komus kawalek ziemi i jakies zeczy do zagospodarowania . Oni mieli uzadzac wszystko od nowa , od budowy domu poprzez zagospodarowanie ziemi . I mowilem ze za jakis czas przyjde sprawdze co zrobili . Gdy juz rozprowadzilem wszystkich i wszystkim dalem kawalek ziemi . Zajelo mi to rok . Pozniej zaczolem sprawdzac co zrobili przez ten rok , i jedni mieli domy juz , inni jakies szalasy a jeszcze inni nic nie mieli i musialem im dawac nastepne zeczy co stalo sie tak meczace ze az obudzilem sie .

Co taki sen moze znaczyc czy ktos moze mi go opisac ? Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich :-)

Gość cyganicha
Napisano

Czy nie jest tak że analizujesz swoje życie,dotychczasowe osiągnięcia co się udało a co nie?nie jesteś z niektórych spraw zadowolony i zmeczony codziennym wysiłkiem,zabieganiem o wszystko,energia jaką wkładasz w osiągnięcie planów.

Napisano

Witaj Cyganicho

Jest tak ze analizuje swoje dotychczasowe osiagniecia , ze gdybym mial mozliwosc wiele zmienil bym w zyciu . Czasem bywa tak ze nie wiem co dalej robic , ktora sciezka pojsc dalej zeby wkoncu wszystko zaczelo ukladac sie tak jakbym tego chcial .

Gość cyganicha
Napisano

I te Twoje przemyślenia,rozmowy z samym sobą,analizy znalazły odzwierciedlenie w opisanym śnie.

W obecnych czasach wielu osobom jest bardzo ciężko,trudno się żyje,najważniejsze to pomimo przeciwności nie poddawać się,marzyć i dążyć do realizacji planów.Chociaż bywa bardzo ciężko walcz o swoje,nie poddawaj się i marz.Dziękuj za to co masz pozytywnego,staraj się witać każdy nowy dzień z wdzięcznością i radością,dziękuj za to co osiągnąłeś,z czego jesteś zadowolony a zobaczysz,że sukcesów będzie coraz więcej.Powodzenia :)

Napisano

Witaj Cyganicho

Dziekuje Ci bardzo za madre rady , to prawda zyje sie coraz ciezej . Czas tak nieublaganie pedzi na przod ze juz nie liczy sie go na dni a na tygodnie . Postaram sie robic jak mi doradzasz , dziekuje Ci za to :-) . Czesto mam sny ktore pamietam wyraznie , niektore sa bardziej skomplikowane , tak jak ten ktory opisalem . Ale sa tez i przyjemne sny , w niektorych latam ponad ziemia , w innych na pstrykniecie palcow mam o czym pomysle , tak jakbym znal magie . Te mam dosc czesto , ktos mnie o cos prosi , to pstryk i ma to . Cos chce zrobic , to pstryk i jest zrobione . A co to moze znaczyc ?

Gość cyganicha
Napisano

To teraz ja Cie proszę pstryk i masz to o czy marzysz:) pstryk i masz to czego pragniesz :)

Pytasz co to znaczy? To znaczy dokładnie tyle,byś uwierzył w siebie, że nie tylko innym jesteś w stanie pomóc w realu,że nie tylko innym może być łatwiej ,lżej żyć ale uwierz ,że sam sobie także potrafisz pomóc.Nie wierzysz w swoje siły i możliwości.Zaufaj sobie. Uwierz w siebie co najmniej tak jak inni w Ciebie wierzą. a wówczas cały świat będzie w Twoich rękach,będziesz mógł zrealizować to czego pragniesz.

Kiedy latasz ponad ziemią jest to przyjemne dla Ciebie,bo wtedy właśnie w realu przezwyciężasz swoje problemy,wewnętrzne lęki,pokonujesz kłopoty.Radzisz sobie w przedsięwzięciach.Radość i powodzenie dla Ciebie każdy taki Twój sen oznacza.

Bardzo proszę :) ciesze się że mogłam Ci pomóc.

Napisano

Witaj Cyganicho :-)

Bardzo dziekuje za interpretacje moich snow , pomaga mi to zrozumiec pewne sprawy . Z tego co widze to jest to idealne odzwierciedlemie tego w jaki sposob zyje sie . Czas na zmiany :-) . Mam jeszcze sny ktore powtarzaja sie jezeli byla bys tak dobra zinterpretowac je , bylbym Ci baaardzo wdzieczny :-) . Czasem sni mi sie ze gdzies jade , i co jakis czas sa postoje , a ja wtedy nie chce czekac , wiec zaczynam biec do tego miejsca , ale biegnac nie mecze sie wcale . Czasem jest to dosc spora odleglosc , ale ja nie mecze sie biegnac . A nastepny jest taki , ze jezdze autem za kazdym razem innym , ale zawsze sa to auta osobowe lub sportowe . Jerzdze po roznych drogach i aswaltowych i polnych az dojerzdzam do takiej ktora prowadzi w las , ale jest tam troche zakretow . jadac nia , dojerzdzam do takiego miejsca gdzie jest kilka domow , domy sa biale i dach maja pokryty dachowka . Jest tak lesna droga te domy , i wokolo tylko las . Sa tam tez ludzie ale oni nic nie mowia , tylko przygladaja mi sie , a jak pytam sie o cos to tylko pokazuja . Za kazdym razem jest duzo ludzi , ale nikogo nie znam . Pokazuja mi jak wyjechac z tamtad , jest caly czas las i dojerzdzam do aswaltowej drogi , jade nia i dojerzdzam do stacji kolejowej , wysiadam biegne po schodkach na gore bo tam sa perony i widze jak odjerzdza mi pociag na ktory nie zdazylem . Schodze na dol i pytam sie kiedy jest nastepny a ludzie pokazuja ze juz nie bedzie nastepnego . Caly czas sa to nowe miejsca gdzie nigdy nie bylem i ludzie ktorych nie znam wogule . No i akcja dzieje sie w srodku lasu .

Gość cyganicha
Napisano

Hej :)

Bardzo proszę i ciesze się,że Twoje sny pomagają Tobie zrozumieć pewne sprawy.Tak jak piszesz,sny odpowiadają Twoim codziennym myślom,refleksjom,przemyśleniom.Odpowiadają również na to z czym się nie zgadzasz,co kwestionujesz.Odnośnie snów powtarzających nie pamiętam,czy akurat Tobie pisałam,czy nie,bo ogólnie na forum wiele razy pisałam w interpretacjach co sen powtarzający się oznacza.A zatem sen powtarzający uwidacznia osobiste i konkretne zmagania służące Twojemu rozwojowi.Odpowiada stałym Twoim zmaganiom stale powracającym w życiu.Wskazuje słabości,nad którymi należy zapanować,coś zrozumieć.Powracający sen wskazuje drogę osobistego rozwoju.Mówi o tym,że musisz coś zrozumieć,czegoś się nauczyć. To,że gdzieś jedziesz to Twoje zaangażowanie w nowe plany,jakieś nowe realizacje,zamierzenia które rozpoczynasz,potem zastanawiasz się,czy to dobre posunięcia,rozważasz za i przeciw,rozmyślasz jaką ostatecznie podjąć decyzje w danej sprawie,bo na jej podjęcie masz jeszcze czas,nie jest za późno.Wtedy zauważasz,że ten plan/realizacja jest jednak dobry,angażujesz się w to całym sobą i szybko chciałbyś osiągnąć ten zaplanowany na początku cel.Czasem bywa tak,że realizacja jakiejś sprawy zajmuje więcej czasu,innej przychodzi szybciej ale jeśli akurat w danym czasie,na danym etapie jestes przekonany co do swoich pomysłów i ich słuszności,działasz w słusznej sprawie i nie sprawia Ci to problemów,kłopotów,nie męczy Cię to.Nawet jesli są jakieś drobne przeszkody to nie mają one wpływu na całościowy twój obraz danego planu.Spotykasz na swojej drodze różnych ludzi realizując te zamierzenia,ludzi pomocnych Tobie,ludzi których poznajesz w codziennym zyciu,ludzi też których znasz już ale poznajesz ich głębiej,pełniej.Powinieneś jednak pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania.Nawet jeśli masz wokół siebie doradców,kieruj się również własnym rozumem,nie ufaj ślepo.Niektórzy patrzą biernie obserwują jak sobie radzisz,jak Ci idzie.Oczekujesz pełen nadziei na efekty swojej pracy,na pozytywny przełom a oczekiwana zmiana ten przełom nie nadchodzi.W to co się zaangażowałeś nie realizuje się w efekcie końcowym tak jak tego pragnąłeś.To się nie realizuje,nie udaje bo w odpowiednim czasie czegoś nie zrozumiałeś.Nie potrafiłeś wykorzystać pomyślnych okazji.Opuszczasz w myślach to co miało dla Ciebie znaczenie,wracasz do chaosu,stanu pierwotnego.Dowód niezdolności pokonania przez Ciebie pewnych ograniczeń w drodze do wyzwolenia.Przyznajesz się sam przed sobą do klęski i odrzucasz niemożliwe.No i wracasz do początku,poszukujesz nowych celów,nowych szans,bo wiesz że dokładnie taka już się nie powtórzy.Regenerujesz siły,zmieniasz palny i na nowo to samo,ten sam schemat.Poszukujesz prawd w swoich perspektywach,w swojej drodze życia/pracy.

I tutaj znów przeczytaj o tym co oznacza sen powtarzający.Musisz coś zrozumieć,czegoś się nauczyć.Być może właśnie to,by umieć wykorzystać nadarzające się okazje do urzeczywistnienia swoich pragnień,być może nie zauważasz ich w odpowiednim czasie.To już Ty sam musisz sobie odpowiedzieć.Ja powiedziałam to Tobie tak jak ja to czuję,jak czytam Twój sen.Swoją drogą pierwsze uczucie jakie mi się nasunęło czytając Twój post to że jesteś szalenie serdecznym mężczyzną,od którego bije ciepło wewnętrzne.Sukcesów zyczę i pozdrawiam :)