dagney Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam, niedawno śniłam że mężczyzna z którym nieoficjalnie rozstałam się (żadne z nas nie powiedziało wprost że tego chce) - przesłał mi paczkę z butami. Było ich kilka par a ja czułam zadowolenie z tej sytuacji. Proszę o podpowiedź, jak zinterpretować ten sen.. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Buty były nowe czy stare?jakiego koloru?ile par?damskie/męskie? Cytuj
dagney Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Buty były raczej nowe, w dobrym stanie i podobały mi się. Par było co najmniej dwie i chyba damskie. Jedna z nich była w kolorze niebieskim.... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Ten mężczyzna myśli o Tobie,w niedługim czasie otrzymasz wiadomości od niego.sądzę że on będzie chciał Waszego powrotu/zacieśnienia relacji,naprawy tego co jest teraz między wami.Lojalność,wierność,zgoda między wami.I bedziesz z tego zadowolona z takiego obrotu sprawy.To ten sen zapowiada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi