Skocz do zawartości

Do Maddie!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o postawienie numerologi , ja Ewa ur, 22.05. 1962 , partner Janusz ur 20 .05.1969 , Od ponad 2 lat złe relacje , życie pod jednym dachem ale osobno.

Napisano

Dziękuję za założenie tego wątku :) tak jak obiecałam, będę odpowiadać pod koniec tego lub na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam,

Przepraszam, że tyle trzeba było czekać... Ale naprawdę nie miałam wczesniej jak odpisać.

Związkiem karmicznym nie jesteście, wibracjami toksycznymi wobec siebie również nie (Ty jesteś z Drogi Życia 9/27, a Pan 5/14/23). Jednak faktycznie, występuje tutaj brak akceptacji, współczucia dla partnera, związek urzędowy.

Pan jest teraz w trudnym okresie dla związków: w Cyklu Produktywnym o wibracji 2 i 3 Punkcie Zwrotnym o wibracji 7/16 - 16 to karma miłości. Taka kombinacja to rozczarowania, ryzyko rozejścia się partnerów. 16 mówi o związkach na odległość, czyli że np. Ty albo Twój partner duzo podrózujecie, rzadko bywacie w domu, mijacie się, nie poświęcacie sobie dużo czasu, oddalacie się od siebie. Ty jesteś w CP o wibracji 4/22 i 4 Punkcie Zwrotnym o wibracji 5/14 - a więc bardzo mozliwe podróże związane z pracą zawodową . 22 to poza tym to liczba mistrzowska, a więc jeśli pozytywnie wykorzystać energię tego okresu, możesz osiągnąć wiele - jednak poprzeczka będzie też ustawiona nieco wyżej. 22 to mistrzowski budowniczy, który lubi przetwarzać ideały w konkretne formy dla dobra wszystkich. Jest menadżerem lub kierownikiem - praktycznym i uniwersalnym. Lubi wszystkich ludzi, dobrze czuje się w grupie, zwł. wtedy, gdy pracuje dla szczytnych celów.

14 to karma wolności, znak, że będziesz musiała nauczyć się granic wolności innych, szanować ich decyzje, być w stanie pozowlić im odejść. Mogą też pojawić się problemy z równowagą wewnętrzną - co również rzutuje na związek. W połączeniu z 4/22 to również moga być rozczarowania uczuciowe.

Pan ma w wyzwaniu głównym wibrację 2, czyli problemy w życiu prywatnym, uczuciowym... Powinien nauczyć się współpracy w związku, harmonii, dialogu, słuchania... Więc będzie spotykać na swojej drodze takie osoby/ partnerów, które mu w tym pomogą.

Więc podsumowując, oboje raczej będziecie dążyć w dwie różne strony. Powinniście zastanowić się, co dalej, w którą stronę zmierzacie, co możecie zmienić.Przyjrzyjcie się wspólnie przeszłości, zrewidujcie sowje punkty widzenia na Wasz związek. Co chielibyście zmienić... Jeśli zostawicie sprawy swojemu biegowi, to może dojść do sytuacji, w której obok życia obok siebie, będziecie związkiem na odległość, a to na pewno nie pomoże. To, czy będziecie razem, zależy od Was - tylko od Was. Musicie jednak wiele wspólnie przemyśleć.

Pytałaś się mnie też o zdrowie. Patrząc na Twpje wyzwanie główne (3), to wrażliwe organy u Ciebie to wątroba i/lub gardło. Czyli należy uważać na stany zapalne woreczka żółciowego i wątroby, niedoczynność lub nadczynność tarczycy, niewydolność układu krążenia - podaję wszystko od razu, tak na wszelki wypadek, co nie znaczy, że akurat w tak ostrej postaci musi to wszystko przebiegać.

Pozdrawiam,

Maddie

• Lubię to! 1
Napisano
Jeśli można to jeszcze jedna , za co niezmiernie dziękuję , ----- czy może ktoś sie pojawi , jakaś podróż? zmiana zamieszkania , z tego co wiem partner stara się o zmianę mieszkania?

Tak jak napisałam powyżej podróż jest możliwa. Czy pojawi sie ktoś inny - numerologia nie odpowiada na takie pytania. Biorąc pod uwagę, że jesteś teraz w Punkcie Zwrotnym o wibracji 5, jest to możliwe - to ruch, zmiany. Karty dałyby dokładną odpowiedź.

Napisano
Chcę dodać ze zgadza sie wszystko w 1000% , duze dzięki.

Ciesze sie, że mogłam pomóc. :) Na forum można też poprosić o wróżbę - karty pokazują wszystko na bieżąco, numerologia to tło naszego zycia, jego ramy, poszczególne okresy, nasze wyzwania... Każdy z nas ma wolną wolę, prawo do decyzji - każdy z nas kształtuje swoje życie, w każdej chwili można zmienić bieg wydarzeń. Dużo ludzi myśli, że w numeorlogii jest coś odgórnie zapisanie - wręcz przeciwnie. Numerologia pokazuje ramy naszego życia, w których możemy odkonowayć zmain, wiedząc na co mamy uważać, co rozwijać itp. Karty z kolei pokazują jaka jest najbardziej prawdopodobna opcja, która nas spotka - ale ją też można zmienić, zmieniając siebie. Cały czas tworzymy swoje życia na nowo. Więc to, czy spotkasz kogos nowego, zalezy od Ciebie. Tarot np. opisałby taką możliwosć dokładniej i udzielił wskazówek. Polecam ksiązkę "Potęga podświadomości" Josepha Murphiego. :)