różyczkaa Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam. Mam takie pytanie. Wiem, ze nie powinno się zadawać tego samego pytania do tarocistów i dublować watków, ale na moje do tej pory nikt nie odpowiedział i nie wiem, czy powinnam je skierować do kogoś konkretnego, czy moje pytanie jest źle zadane, a może ktoś rozłożył karty, tylko nie chce mi powiedzieć co zobaczył bo to np nie było dobre I czy jeśli zapytam jeszcze raz, inaczej sformułuje pytanie i skieruje je do kogoś konkretnego to mam większe szanse na odpowiedź? I czy złamię regulamin? Pozdrawiam Cytuj
malebu Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Rozyczka, probowalam znalezc Twoja prosbe o wrozbe, ale nie widze jej.... dawno prosilas? - chcialam zobaczyc czy ewentualnie zle zadalas pytanie... z drugiej strony, jesli byloby zle sformulowane, to moderator zwrocilby Ci uwage :-p mysle, ze zawsze bedzie lepiej, jesli skierujesz swoja prosbe do kogos konkretnego. Jesli zdecydujesz sie na kogos, to usun swoj poprzedni post i ponow prosbe zakladajac nowe pytanie a w tytule umiesc nick wrozki :-) mam nadzieje, ze pomoglam (ja nie wroze :-)) Cytuj
różyczkaa Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Napisano 14 Czerwca 2011 ok tak zrobię, nie wiedziałam że tu można usuwać wątki dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi