Skocz do zawartości

morze, topiący się pies, ratunek, żółta woda, plaża, ojciec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

miałam sotatnio bardzo dziwny sen. Śniło mi się morze- średnie fale. Woda była jakby żółta. Chodziłam po plaży (nie wiem skąd nagle wziął się pies i moi rodzice). Nagle zauważyłam w morzu kilka metrów od brzegu topiącego się mojego psa. Mój tata popłynął za nim próbując go ratować - ja mimo tego, ze nie umiem pływać również "rzuciłam się" na ratunek w biegu ściągając bluzkę. Psa znosiły fale- na tym się skończyło. Nie wiem czy pies utonął czy go wyciągneliśmy. Po prostu sen się urwał. Co to moze znaczyć?

Napisano

Sennik Woda | Sennik internetowy Woda

mętna, brudna woda: wyraża niedobre zjawiska w naszej psychice, związane często z brakiem pewności siebie, materialistycznym podejściem do życia nieznajomością siebie albo cechami charakteru i myślami, które uważamy za brudne.

wzburzona woda: zapowiada burzliwy okres w życiu, wypełniony troskami i nerwami

Jednak morze samo w sobie jest niezbyt czyste, także ja bym tego tak nie interpretował, pewnie po prostu było realistyczne odwzorowanie morza, jakie widziałaś i nie ma się czym martwić. Dalsza część snu jest bardziej pozytywna :)

Sennik Utonąć, utopić | Sennik internetowy Utonąć, utopić

śpieszyć z pomocą topielcowi: z odwagą i zimną krwią stawisz czoła trudnej sytuacji

widzieć tonącego: przyjemności

Napisano

dziękuję :) jednak tak teraz się zastanawiam czy ten sen nie był ostrzeżeniem- niestety rozchorował mi się pies :/

Gość cyganicha
Napisano

Dokładnie she tak jak napisałas,sen był zapowiedzią choroby pieska.szkoda,że sen sie urwał i nie wiesz jak sie skończyło.widocznie na tamtym etapie nie miałas poznać ostatecznego wyniku.kolejne sny dadzą Ci odpowiedź.

Napisano

cyganicha dziękuję :) u ps ana szczęscie to tylko niestrawność ale inaczej objawiająca się niż zwykle :/ stąd całe zamieszanie i może własnie ten sen... :)