dark_ages Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) post jest w dziale Rzeczy niewyjaśnione/ UFO Edytowane 19 Czerwca 2011 przez dark_ages Cytuj
Tarfi~~ Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Cóż, według mnie ludzie przerobią każdy film by zabłysnąć w internecie. Cytuj
dark_ages Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 chrzanić od rzeczy też można w necie, a nie widzę powodu aby być tak nieufnym, nie znasz tego co nakręcił ten film, nie wiesz czy przerobił film, ja widziałem coś takiego w rzeczywistości i wiem że to nie jest podróbka Cytuj
Tarfi~~ Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Nawet jeśi widziało się na własne oczy, to czy obstawisz na 100% iź są to statki kosmiczne. Przepraszam bardzo, ale gwiazdy i meteoryty teź się świecą i przesuwają szybko po niebie, zwłaszcza meteoryty. Ps. Dałam tu tylko swoją opinię, nie trzeba od razu się tak rzucać. Cytuj
dark_ages Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Dałam tu tylko swoją opinię, nie trzeba od razu się tak rzucać. Opinię z odpowiednią ironią, deprecjonującą mój wysiłek z jakim znalazłem te nagrania. Kto się rzuca, ten się rzuca. Meteoryt spala się w atmosferze w mgnieniu oka, a to przesuwanie się po niebie w dodatku w kierunku poziomym trwa dobre 2-3 minuty. A gwiazda się nie porusza. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez dark_ages Cytuj
HellVard Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Myślę, że powinniście zakończyć tutaj tą dyskusję, skoro temat jest już w odpowiednim dziale. Cytuj
dark_ages Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 Powiedz to jej, ja go nie kontynuuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi