sara13 Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 śniło mi się dziś że po moim ogrodzie roiło się od niemców ubranych w niemieckie mundury, każdy z nich miał psa wilczura na smyczy, szukali tropu, szukali kogoś, była czarna noc, ja ich widziałam , oni mnie nie widzieli i nie czuli, proszę o interpretację, powinnam się bać ? Jutro wyjeżdżam w daleką podróż i ten sen mnie przestraszył - proszę o pomoc Cytuj
sara13 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Napisano 24 Czerwca 2011 witam, wczoraj miałam sen - w sukni ślubnej uciekałam w czarną nos przez las - jechałam bardzo szybko autem - co to znaczy a dziś jechałam autem szosą za wielką ciężarówką, były straszne zakręty , ciężarówka nie wyrabiała , hamując za nią wpadłam w poślizg ale wyszłam z tego i jechałam dalej, w pewnym momencie ciężarówka nie wyrobiła stanęła na przednich kołach a tylne uniosły się wysoko do góry, hamowałam,a ciężarówka przewróciła się na jeden bok i poturlała daleko na pola - dzwoniłam z telefonu komórkowego po pogotowie , ale nie zatrzymałam się , pojechałam dalej i z daleka obserwowałam - proszę o interpretację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi