jmN Napisano 9 Października 2008 Napisano 9 Października 2008 Wole pisac, bo nikt mnie nie slyszy. Ukladam slowa cicho, bezszelestnie stapiepo dnie duszy. Wole pisac, bo nikt nmie nie przeczyta - tajemnica zostanie nieodkryta.. "modlitwa" Nie czuje sie godna tego, co mam od Ciebie Panie. Nie czuje sie godna zycia, jakie mam... i zawsze w ciszy szukam odpowiedzi na jedno pytanie: Dlaczego wlasnie ja? "moze" Moze lece teraz do nieba, a moze spadam w otchlan gleboka. Moze mi sie uda i zamiast zatrzymac sie w Tartarze przelece przez srodek Ziemi dlugim korytarzem do nieba! "prosba o wiare" Pomoz mi Boze ufac duszy mojej, odnalezc sens w zyciu, zyc w milosci Twojej. Pomoz mi Boze nie cierpiec juz wiecej, nie byc wrazliwym lub ukoic serce. Pomoz mi Boze nie myslec wcale co dobre a co zle jest, nie wierzyc juz nigdy, badz wierzyc wytrwale .................... Pomoz mi Boze! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi