noadeaa Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Sniło mi się dzisiaj, że wszyscy moi bliscy zaczeli wychodzic z domu, bo mieli cos do załatwienia. Ja stałam przed domem i po odjezdzie mojego taty samochodem nastąpiło zaćmienie słońca, takie, że zrobiło się bardzo ciemno i na niebie pojawiły się gwiazdy, które świeciły bardzo jasno i zrobiły na mnie wrazenie. Za chwilkę zaczęło się rozjaśniać i znowu był piękny dzień. Zaczęłam się zastanawiać kiedy wszyscy wrócą i zobaczyłam jak moja babcia jedzie do domu z moim narzeczonym. Może ktoś ma pomysł,co taki sen może oznaczać? Cytuj
Gość cyganicha Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 a jak zdrowie Twojego taty?nie ma żadnych wahań krótkotrwałych zdrowotnych aczkolwiek poważnych? Ważne wydarzenie niedługo w Twoim życiu. Babcia zyje? ma bardzo opiekuńczą postawę wobec Ciebie. w efekcie końcowym odnajdziesz z powrotem pogodę ducha,radość,główny sens swojego życia,to co dla Ciebie najważniejsze. Cytuj
noadeaa Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 Tata zdrowy, nic poważnego nie dzieje się z jego zdrowiem. Babcia żyje. A w efekcie końcowym czego? mam nadzieję, że ważne wydarzenie będzie pozytywne... W sumie mam rozmowę o pracę i niestety pobyt w szpitalu. Czy to może być związane z moim snem? Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 z pobytem w szpitalu.w efekcie końcowym odnajdziesz z powrotem pogodę ducha,radość,główny sens swojego życia,to co dla Ciebie najważniejsze. Brdzo prosze i zdrowia życze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi