Bożydar Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Sława! Chciałbym zapytać czy ktoś wie co to za symbol? Szukałem ale niestety nie znalazłem nigdzie odpowiedzi. Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Wybaczcie za jakość ale niestety robione telefonem Próbowałem ale niestety nie udało mi sie go narysować "choć niby prosty". Z góry dziękuje za odpowiedz! Pozdrawiam Bożydar. Cytuj
Palla86 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Prosze, tutaj Enneagram - skąd to się wzięło? - forum na grupie ENNEAGRAM - osobowość oswojona - GoldenLine.pl coś jest na ten temat ;-) Cytuj
Palla86 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 A tak z ciekawości, gdzie znalazłeś ten Enneagram ?? Cytuj
Bożydar Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 Dzięki wielkie za odpowiedz Już długo nie mogłem rozgryźć tego. W sumie to on mnie znalazł Kupiłem koszulkę i właśnie Enneagram mam na plecach (choć kupujac nie wiedziałem że cokolwiek jest z tyłu koszulki) Dzięki jeszcze raz Masz u mnie kawe Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi