kociaczek Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Ja jestem Ryba a on Wodnikiem pasujemy do siebie?:kwadr: niejestesmy malzenstwem.Pozdrawiam Cytuj
Gość truskawka Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Twój partner nie reaguje na ludzi i świat w sposób podobny do Twojego. Nie jest wrażliwcem, podchodzi do wszystkiego bardzo rozumowo. Ty zaś potrafisz wczuwać się w emocje innych osób. Twoje reakcje i zachowanie mogą źle na niego wpływać, ponieważ bywa chłodny i beznamiętny. Potrzebuje partnera podobnego do siebie. Jeśli chcesz zatrzymać go przy sobie, musisz sprostać jego wymaganiom. Źródło - Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Cytuj
virgo288 Napisano 12 Października 2008 Napisano 12 Października 2008 Witaj podaj swoja date urodzin i jego oraz imiona zrobie dlawas test partnerski. Bo teraz odpowiadajac na twoje pytanie porownam znaki zodiaku a nie konkretna osobe wogole wazniejszy jest twoj asc itp pozdrawiam Cytuj
asterka Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Ja również czytałam, że Ascendent jest ważniejszy. Szczególnie w horoskopie partnerskim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi