Skocz do zawartości

Hotel

alcatraz7007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiś czas temu śniło mnie się ,że

Ja I mój najlepszy kolega i dziewczyna która podoba się mnie i jemu i jej najlepsza koleżanka koleżanka byliśmy na osiedlu na którym mieszkamy i nagle nie wiadomo skąd wzięliśmy się w białym hotelu. Ja się z kolegą pokłóciłem i nie wiem o co, on zaczął mnie gonić ja udałem że wyskakuje przez okno a on się nabrał i wyskoczył za mną myślał chyba że jest tu parter nie wiem. To było 2 piętro tak na oko one (koleżanki) zaczęły płakać i panikować a ja byłem poważny jak nigdy. Zadzwoniłem po karetkę i gdy już zszedłem oni byli pod hotelem. Powiedziałem sanitariuszowi aby biegł za mną i nagle w połowie drogi powiedział mi że jest za późno i odwrócił się i poszedł do karetki, a nawet nie widział go! Koleżanki poszły do tunelu z szynami tak jakby metro ten tunel był żółty i szedłem za nimi doszliśmy do pomieszczenia z drzwiami i głośnikiem i z tego głośnika zaczęła wydobywać się muzyka " wiz khalifa black and yellow" (dzwonek mojego telefonu, ulubiona piosenka Koleżanki dziewczyny która mi się podoba). Budze sie trzymajac telefon w reku dzwoni kolega ten który wypadl w śnie przez okno. co ten sen może oznaczać wiem że ten sen jest dość nietypowy ale to jest sen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...