ndrozdowski Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Wyciszyłem umysł, zdystansowałem się i runy zaczęły mi wreszcie pokazywać sensowne rzeczy. Jak się potoczą moje relacje z X do końca roku. Hagalaz Fehu Perdo Ehwaz(o) Wunjo Zmiany wkroczyły do mojego życia z całym impetem wskazując jednocześnie jak wielką rolę odgrywa tutaj przeznaczenie. Runy pokazują, że raczej nie ma powodów do obaw jeśli chodzi o moją relacje z z X. Ehwaz ostrzega mnie raczej przed "skostniałym" podejściem do niej. I w sumie to się zgadza - powinienem najpierw głębiej spojrzeć w siebie. Wygląda mi to trochę na taką bardziej przyjaźń niż związek, ale pełną namiętności. Hagalaz faktycznie dał mi się ostatnio we znaki. Wychodził w rozkładach, zapowiadał zmiany i w końcu przyszły . Wypowiedzcie się co sądzicie na temat takiego rozkładu kart. Cytuj
ndrozdowski Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 też miałem to na uwadze. Relacje były burzliwe i trochę oboje przeszliśmy. Fehu wskazuje wyłącznie na namiętność i seks? Czytając różne interpretacje to jest sporo wzmianek o uczuciach . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi