Skocz do zawartości

Trumna z żywym trupem !!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wnosiłam do kościoła trumienkę, chyba białą, potem ta trumienka zamieniła się w pudełko, niosłam je na lewej dłoni.

W trumnie był zmarła dziewczynka w białej sukience. Postawiłam w kościele trumnę z dzieckiem i nagle ta dziewczynka ożyła. Dziecko miało kilka lat. Usiadła w trumnie, potem chciała z niej wyjść. Widziałam jak otworzyła oczy, nic nie mówiła, ale była chyba trochę zaskoczona lub zdziwiona - może miejscem i ludźmi w kościele.

Potem znalazłam się przed kościołem, jakiś facet dał mi aparat cyfrowy i kabel do zrzucania zdjęć.

Ktoś to rozumie???

Napisano

Myslalas, ze cos juz w Tobie umarlo, ale niespodziewanie ozylo-jakas sprawa,zdarzenie,plany, uczucie sprzed tylu lat, ile lat liczy dziewczynka. Jest to dla Ciebie b. wazne, bo akcja snu toczy sie w kosciele.

Facet z aparatem i kablem to rada, by szanowac wspomnienia, jednak ich nie rozpamietywac. Gdy aparat jest juz pelen, zrzucamy je na komputer- i tak nalezy postapic i w realu. Nie wyswietlac ich wciaz w umysle, ale powracac do nich , niczym do starego albumu- od czasu do czasu.

Napisano

Masz rację, ale zastanawia mnie ten sen. Pozytywne odczucia we śnie. Nie potrafię określić, ile lat miała dziewczynka, kilka. Kojarzyło mi się to ze zdarzeniem sprzed 2 lat, ale dziewczynka była zdecydowanie większa, może 5 ?

Kościół zawsze kojarzył mi się ze sprawami urzędowymi, myślisz że tu może chodzić o uczucia? W sumie byłaby taka możliwość.

Być może to dopiero ma nastąpić i powinnam uważać ...

Dzięki i pozdrawiam :)

Napisano

Byc moze chodzi zatem o cos, co mialo miejsce , gdy bylas 5-cio letnia dziewczynka?

Sprawa dotyczy przeszlosci, gdyz trumienke-pudelko nioslas w lewej dloni.

Mozliwe tez, ze ta dziewczynka symbolizuje jakis nowy aspekt Twej osobowosci,proces przemiany wewnetrznej ktory-rozpoczety kilka lat temu- z jakichs powodow nie dobiegl konca. Moglo miec to np. zwiazez z jakims talentem, ktory odkrylas w sobie a ktoremu nie poswiecilas dost. uwagi lub nauce, zainteresowaniu czyms itp. Skoro dziewczynka ozyla istieje szansa na dalszy rozwoj ,tylko trzeba ja "zabrac ze soba z kosciola" i wprowadzic w zycie, nie poswiecac dla innych mniej istotnych spraw.