Skocz do zawartości

Komu ufac, a na kogo uwazac?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zmiana miejsca zamieszkania i pracy pociagnela za soba zmiane otaczajacych mnie ludzi. Wsrod ludzi z ktorymi duzo przebywam jest sporo niesnasek. Przybiegaja do mnie opowiadac o problemach. Nie mam pewnosci ktorzy sa szczerzy. Dodatkowo sama chciala bym miec osobe ktorej bez obaw mogla bym powiedziec o kwestiach ktore mnie drecza. Niestety poniewaz niejednokrotnie zawiodlam sie na ludziach. Przez moja naiwnosc nie raz strzelilam do siebie. Dlatego chce sprawdzic otaczajace mnie osoby i prosze Was o pomoc!

K - co do tej osoby nawet zastanawiam sie czy nie chce mi bardzo zaszkodzic udajac slodziutka, jednak nie wiem i moze sie myle

uruz kenaz othala

silne uczucia wobec mnie, ingeruje w moje zycie prywatne, no z run wydaje mi sie ze jest pozytywna osoba ale w rzeczywistosci zdaje sie byc kompletnie inaczej nie rozumiem...

F - thurisaz naudiz sowilo (o)

buja w oblokach, czasem moze cos bezmyslnie wygadac, ma dwie twarze

M - ehwaz (o) wunjo (o) ansuz (o)

zdradliwa, udaje, falszywa, plotkara, moze mi zaszkodzic - jesli tak jest swietnie sie skrywa

G (mezczyzna)- thurisaz sowilo fehu

moze byc oparciem, prawdziwy przyjaciel, bez falszu, nie wiem czy nie ma w nim wiecej niz przyjacielskie uczucia do mnie

V - gebo ehwaz (o) berkano (o)

bardzo pozytywna ale ma co innego na glowie, nasze cele sa inne, tak jak by relacje mialy sie popsuc miedzy nami, klutnia?

Napisano

K - co do tej osoby nawet zastanawiam sie czy nie chce mi bardzo zaszkodzic udajac slodziutka, jednak nie wiem i moze sie myle

uruz kenaz othala

ta wyglada na stabilna,wiedzaca czego chce,nieszczerosci nie widac.

F - thurisaz naudiz sowilo (o)

nerwus ,sekutnik,nie odslania sie do konca,ze szczeroscia troche na bakier

M - ehwaz (o) wunjo (o) ansuz (o)

zgadzam sie,miele ozorkiem,zdecydowanie negatywna

G (mezczyzna)- thurisaz sowilo fehu

moze byc oparciem, prawdziwy przyjaciel, bez falszu, nie wiem czy nie ma w nim wiecej niz przyjacielskie uczucia do mnie

dodalabym jeszcze ze umie walczyc o swoje,ale poza tym-zgadzam sie z toba.

V - gebo ehwaz (o) berkano (o)

nie mam pomyslu;(

?

Napisano

Osoba oznaczona przeze mnie jako K czyli pierwsza w dniu zadawania pytania czy narobila wokol mnie kupe smrodu ze tak sie delikatnie wyraze. Dzialala podstepnie, perfidnie i przeinaczyla fakty a wrecz klamala by uzyskac cos dla siebie! I to mnie niesamowicie zastanawia, bo w runach wyjetych na nia nie widze tego! Czy moglby mi ktos pomoc to zrozumiec?

G dumka masz racje w walce o swoje jest perfekcyjny i swietnie manipuluje ludzmi kiedy tego potrzebuje, jednakowoz wlasnie odczowam to na swojej skorze bo wspomniana wyzej K tak namieszala ze teraz on mysli ze to ja jestem ta zla. Cudownie poprostu!

Napisano

Hej:)

A moze zle zadalas pytanie,moze runy pokazaly osobowosc tych osob,ogolnie,charakter itp.,a nie ich zamiary czy stosunek do Ciebie...?

Napisano

hmm no nie wiem pytalam: Czego moge sie spodziewac po ... ?

To raczej dobrze zadane czy sie myle?