Connie Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Witam! Mój sen nieco mnie przeraził i nie jestem pewna jak go zinterpretować. Na początku snu, dowiaduję się, całkiem przypadkiem że moja 48 letnia mama jest w ciąży. I to nie z moim ojcem (jej mężem) a ze swoim byłym mężem. Zaczynam krzyczeć, że wszystkim o tym powiem, że jej nienawidzę i uciekam przed siebie. W pewnym momencie staje na górce i zeskakuję z niej do wody. Wokół mnie pojawiają się rekiny, a ja błagam żeby mnie nie zabijały i obiecuję, że przyniosę im jakieś mięso z obiadu. Następna scena to tramwaj, gdzie spotykam nieznajomą blondynkę. Pytam, gdzie jedzie i oznajmia mi, że do dalekiego miasta. Ja natomiast miałam za cel wysiąść w centrum handlowym. Zaczynamy rozmawiać, dowiaduję się, że owa nieznajoma zrobiła sobie tatuaż, ja pytam o jego szczegóły. Żartujemy, a w pewnym momencie ja zauważam, że dziewczyna ma ze sobą poduszkę i kołdrę. Pytam po co, ale odpowiedzi nie dostaję. Potem siedzimy na ziemi w tramwaju i..i tutaj sen się kończy. Jestem przerażona moim snem! Dodam, że nie mam ani partnera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi