MargeritaSoul25 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Bardzo proszę o interpretację snu. Widziałam wodospad Niagara , byłam bardzo blisko , właściwie to stałam tuż pod opadającą wodą. Byłam świadoma , że to wydarzenie było czymś w rodzaju apokalipsy , jednak nic złego mi się nie stało. W migawkach pojawiało się również Słońce świecące w pełni oraz Księżyc. Cytuj
Astra Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Witaj .Wodospad to bardzo pozytywny symbol, zapewne w zyciu nie zabraknie Ci teraz energii. Mozna by nawet powiedziec, ze bedziesz nia tryskac. Skojarzenie z apokalipsa moze oznaczac wielka zmiane w zyciu, z ktorej bedziesz zadowolona. A pojawienie sie slonca i ksiezyca moze wrozyc -jesli jestes sama- udany zwiazek, a nawet slub. Cytuj
MargeritaSoul25 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Napisano 26 Czerwca 2011 Dziękuję bardzo za Twoją interpretację. Przyznam , że bardzo ciekawie brzmi :-) Jestem singielką , więc może wkrótce los się do mnie uśmiechnie :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi