Paula86 Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Mieszkam za granicą , i dziś śniła mi się moja babci która przyleciała do mnie z polski , zapukał ktoś do moich drzwi w domu gdy otworzyłam stała tam moja babci z bukietem żółtych kwiatków , o co chodzi w tym śnie ?? Cytuj
Astra Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Jakie relacje Was lacza? Czy w realu taka wizyta ucieszylaby Cie? Cytuj
Paula86 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Napisano 26 Czerwca 2011 tak w realu była bym bardzo szczęśliwa . Cytuj
Paula86 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Napisano 26 Czerwca 2011 więc jak myślisz o co chodzi w tym śnie ? Cytuj
Astra Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Skoro tak, to sen po prostu wyraza Twoje pragnienie spotkania z Babcia. Ma ona w reku zolte kwiaty, zapewne wiec jest to osoba energiczna i radosna i taka pozytywna energia rowniez emanuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi