Schwarze Seele Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Dzisiaj miałam bardzo dziwny sen. Śniło mi się, że w domu miałam remont który wykonywały u mnie 2 nieznajome dziewczyny. Tak się składa że w pokoju mojej mamy znajduje się witraż w drzwiach. W nocy na tym witrażu pojawiały się dziwne znaki i wtedy moja mama zaczynała dostawać jakichś ataków. Rzucała się po łóżku i coś niewidzialnego dusiło ją. Krzyczała ale bez żadnych dzwięków. W miedzyczasie pojawiały mi się jakieś krótkie epizody jak ja latam samolotem. Później gdy mama coraz bardziej się dusiła a ja chciałam ją ratować, to samo zaczęło atakować mnie więc musiałam bronić i siebie i jej. Pozbyłam się więc tych dwóch dziewczyn, okazało się że jedna z nich ukradła mi biżuterię, a druga zamiast robić remont zamurowała po prostu wejście do łazienki. ;| Byłabym bardzo wdzięczna za interpretację... Pozdrawiam. Cytuj
Schwarze Seele Napisano 1 Lipca 2011 Autor Napisano 1 Lipca 2011 Naprawdę byłabym wdzięczna, jakby ktoś ten sen zinterpretował, bo to dla mnie ważne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi