Gość Rokka Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Hej, Śniło mi się, na firance pająk wyplótł sobie pajęczynę. Widziałam go na niej, był dość duża i taki ... czarny ale z zielonym, ładna zieleń Siedział sobie na pajęczynie, pajęczyna była z grubych nici, właściwie jak ze sznurka spleciona. Na parapecie stała mała choinka, cała w ozdobach, jak na święta. Co to może znaczyć? Jeszcze mam pytanie o kosmetyki w snach. Często mi się śni, ze je widzę lub przenoszę. Thx za pomoc:) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Czy to nie Tobie Rokka interpretowałam ostatnio prawie identyczny sen na pw?Dla mnie jest on jednoznaczny;) A jak u Was w rodzinie układają się relacje,jest zgoda? Kosmetyki-do makijażu czy inne jakieś? Cytuj
Gość Rokka Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Czy to nie Tobie Rokka interpretowałam ostatnio prawie identyczny sen na pw?Dla mnie jest on jednoznaczny;) A jak u Was w rodzinie układają się relacje,jest zgoda? Kosmetyki-do makijażu czy inne jakieś? W rodzinie spokój i niech tak zostanie Nie, nie mi. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Rokka to sorki,bo już tyle snów przez pw też miałam zinterpretowanych,że się mylą czyje które;) Ten pająk z Twojego snu przedstawia Twoje odczucia,emocje,to co nadchodzi.Symbolizuje jakby więzienie które będziesz odczuwała wewnętrznie.Trudna dla Ciebie sytuacja ze względu na osobę z otoczenia,która chce byś była jej podporządkowana.Jeszcze teraz tego nie dostrzegasz.Osoba ta czeka abyś popełniła błąd.Być może jest to osoba bliska Tobie i stąd ta choinka z ozdobami.Odkryjesz wszystko niedługo,poznasz prawdę.Powinnaś być czujna i ostrożna bardziej niż zwykle. Powiedz jeszcze coś więcej o tych kosmetykach. Cytuj
Gość Rokka Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 A no dzięki. Tak myślę, o co może chodzić i ni wiem Kosmetyki, hmm, często je po prostu widzę, jak stoją lub leża gdzieś na szafce. Albo je gdzieś przenoszę, ustawiam w porządku. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Najbliższy czas, nadchodzące wydarzenia w niedalekiej przyszłości dadzą Ci odpowiedź. Musisz przyjąć do wiadomości jakieś fakty,bez łudzenia się.Sen który się powtarza uwidacznia osobiste i konkretne zmagania służące Twojemu rozwojowi.Odpowiada stałym Twoim zmaganiom stale powracającym w życiu.Wskazuje słabości,nad którymi należy zapanować,coś zrozumieć.Powtarzający się sen wskazuje drogę osobistego rozwoju,mówi o tym,że musisz coś zrozumieć,czegoś się nauczyć.Zawiera wiadomość,której musisz wysłuchać.Sen powtarzający się odejdzie wtedy gdy niedokończone sprawy które przedstawia zostaną przez Ciebie rozwiązane. Cytuj
Gość Rokka Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Tu może być prawda, bowiem nad czymś pracuje, a wszystko ciągle przekłada mi się w czasie ;/ Co do tego pająka, to nie mam pojęcia. Na pewno nikt z osób bliskich. Stawiam na jakiś znajomych bardziej. A i jeszcze cos mi sie przypomniało, chciałam w pierwszy m odruchu tego pająka zabić, ale ostatecznie tylko poprawiłam firankę. I jeszcze przetarłam okno, któro było trochę mokre - nie wiem czemu ;/ Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Bo do końca czegoś nie zauważasz, jakby coś było dla Ciebie za mgłą.Cos musisz zobaczyć,nie dostrzegasz czegoś co powinnaś by wyjaśnić i zażegnać komplikacje. Cytuj
Gość Rokka Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Bo do końca czegoś nie zauważasz, jakby coś było dla Ciebie za mgłą.Cos musisz zobaczyć,nie dostrzegasz czegoś co powinnaś by wyjaśnić i zażegnać komplikacje. Kurcze no, nie mam z nikim bliskim konfliktu ;/ tu jest spoko. Z jedną koleżanka mam coś - ale to raczej żal jakiś i tyle. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Poczekaj chwilę,czas sam da Ci rozwiązanie, już niedługo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi