solweig Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 z panem x 1 - karta określa połączenie na planie materialnym - Sprawiedliwosc 2-karta określa połączenie na planie emocjonalnym - Kochankowie 3-karta określa połączenie na planie intelektualnym - 5 mieczy 4-karta określa połączenie na planie fizycznym - Glupiec + Smierc=> Smierc 5-karta określa połączenie na planie duchowym - 8 kielichow + Slonce=> Diabel Wyglada na to, ze mocna karma...na planie materialnym mamy rachunki do wyrownia, chyba ktos zwial od odpowiedzialnosci? Podobnie na planie emocjonalnym - wybor + zwiazek. Intelektualnie jakas intyga, konflikt - jakbysmy w przeciwnych obozach byli...fizycznie to wyglada na wspolna smierc w sensie doslownym...duchowo jakies odstepstwo od wiary, herezja...po 2 mi wypadly przy kadzilach i swiecach - w sumie mecza mnie rozklady karmiczne...duzo obrazow sie w nich wyswietla ...ufff... Cytuj
greeneye013 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 1 - karta określa połączenie na planie materialnym - Sprawiedliwosc- chłodno kalkulujecie, w tych kwestiach nie ma miejsca na złudzenia, dzięki temu czujecie bezpieczeństwo materialne 2-karta określa połączenie na planie emocjonalnym - Kochankowie- ciągłe rozterki i wahania, brak pewności i obawy z jednoczesną chęcią zbudowania wreszcie czegoś trwałego 3-karta określa połączenie na planie intelektualnym - 5 mieczy- wciąż się rozwijacie, jedno drugiemu stara się dorównać, taka gra- kto mądrzejszy, kto bardziej inteligentny a kto oczytany, ale to czyni że jesteście ambitni 4-karta określa połączenie na planie fizycznym - Glupiec + Smierc=> Smierc- wypracowaliście sobie jakieś zmiany, być może któreś z was bardziej otworzyło się w tym związku na odczucia fizyczne, nie jest tak poblokowane, jak było 5-karta określa połączenie na planie duchowym - 8 kielichow + Slonce=> Diabel- oboje jesteście niespokojnymi duszami, lecz bardzo ciepłymi, oboje się wzajemnie intrygujecie, bo nigdy nie wiadomo co wykombinuje druga strona ps nie wiem na ile pomogłam, bo z karmicznymi dopiero zaczynam Cytuj
solweig Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Dziekuje Kazda interpretacja zawsze wnosi nowy aspekt - inny punkt widzenia - wzbogaca Cytuj
Gość ANEZ Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 1- karta określa połączenie na planie materialnym -Sprawiedliwość -jest to karta kary i nagrody.Dobra materialne mają dla Was duże znaczenie.Trzeba zrobić uczciwy rachunek sumienia i obserwować szalki wagi na czyją korzyść lub niekorzyść się przechylaja. 2-karta określa połączenie na planie emocjonalnym -Kochankowie- kazde uczucie przeżywasz głęboko ale prawdziwą miłóść spotkasz gdy zacznie być ważne dla ciebie i drugiej połówki nie patrzenie sobie w oczy ale patrzenie w jednym kierunku. 3-karta określa połączenie na planie intelektualny - 5 mieczy -raz się zwycięża a raz przegrywa.Dużą wagę przywiązujecie do sposobu wygrywania i przegrywania. 4.karta określa połączenie na planie fizycznym -Głupiec+Śmierć->Śmierć - obydwoje lubicie stać w świetle jupiterów,skupieni jesteście na sobie ,ciagle rozwijacie się ,sytuacja życiowa ulegała ciągłym dramatycznym zmianom co mogłó wpływać na samotność i zamykanie się w sobie. 5.karta okresla połączenie na planie duchowym -8 kielichów+Słońce ->Diabeł -rózne drogi,nauka że nic nie dzieje się bez przyczyny i świadomośc że w życiu jest dobro i zło. Cytuj
solweig Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Ocho, zarezonowalo ze mna..moj ex, z ktorym mam bardzo silnie polaczenia karmiczne (karty nie na niego) powiedzial kiedys, pod koniec naszego zwiazku "Kiedys, w tamto, co wierzysz i ja chyba tez, parzylismy w tym samym kierunku, teraz nie. To sie zupelnie nie zgadza..." Cytuj
Gość ANEZ Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Poniewaz coraz bardziej wchodze w karmiczne zaineteresowało mnie to co napisałaś.Zrozumiałam że to co napisałam to może być zgodne gdyby dotyczyło twojego ex ale dotyczy kogoś innego i sie nie zgadza ,czy tak? Cytuj
solweig Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Tak. Tutaj poki co wyglada na ten sam kierunek. Stawialam na pewno na tego, ale w chwili zlosci... Cytuj
Gość Erza Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 1 - karta określa połączenie na planie materialnym - Sprawiedliwosc - dla obojga Was sprawy materialne są dość istotne i są podstawą jakiekolwiek istnienia w świecie 2-karta określa połączenie na planie emocjonalnym - Kochankowie - niby nadajecie na tych samych falach, ale czasami jest tak, że nie wiecie czego oczekiwać od siebie wzajemnie 3-karta określa połączenie na planie intelektualnym - 5 mieczy - ciągle się spieracie lub toczycie słowną walkę, nie kłótnię, ale coś na zasadzie gierek słownych 4-karta określa połączenie na planie fizycznym - Glupiec + Smierc=> Smierc na nowo odkrywacie wciąż siebie, dla Was związek jest wzajemnym poznawaniem się 5-karta określa połączenie na planie duchowym - 8 kielichow + Slonce=> Diabel - duchowo łączy Was wiele, ale bywa tak, że to co Was łączy niekiedy i Was dzieli, dwa wybuchowe temperamenty robią swoje Cytuj
solweig Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 1 - karta określa połączenie na planie materialnym - Sprawiedliwosc - dla obojga Was sprawy materialne są dość istotne i są podstawą jakiekolwiek istnienia w świecie2-karta określa połączenie na planie emocjonalnym - Kochankowie - niby nadajecie na tych samych falach, ale czasami jest tak, że nie wiecie czego oczekiwać od siebie wzajemnie 3-karta określa połączenie na planie intelektualnym - 5 mieczy - ciągle się spieracie lub toczycie słowną walkę, nie kłótnię, ale coś na zasadzie gierek słownych 4-karta określa połączenie na planie fizycznym - Glupiec + Smierc=> Smierc na nowo odkrywacie wciąż siebie, dla Was związek jest wzajemnym poznawaniem się 5-karta określa połączenie na planie duchowym - 8 kielichow + Slonce=> Diabel - duchowo łączy Was wiele, ale bywa tak, że to co Was łączy niekiedy i Was dzieli, dwa wybuchowe temperamenty robią swoje Chyba wszystko sie zgadza w Twojej interpretacji, choc poki co to wiadomo, ze temperamentna jestem ja;PPP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi