uncredible Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 bardzo bym prosiła o zinterpretowanie tego snu, bardzo to dla mnie wazne .Śnilo mi się ,że wyciągnęłam z męża plecaka jego bokserki i były całe w trocinach, a potem śniłam że spotkałam faceta,wiedziałam że ma żonę i corkę, chciał się jakby zemną pożegnaćale tak jakby w ukryciu prze3d żoną przytuliłam go a na jego koszuli było mnóstwo guziczków takich małych , proszę jak by ktoś miał chwilę, będę wdzięczna Cytuj
Gość cyganicha Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Problemy w związku,w małżeństwie,w uczuciach zawirowania.Jak z wiernością partnera?Obserwuj go bacznie. Cytuj
uncredible Napisano 3 Lipca 2011 Autor Napisano 3 Lipca 2011 nie wiem na razie chyba ok ale za nie jaki miesiąc rozstaniemy się na dłużej bo do świąt fakt jest trochę inaczej ale nie wiem czy chodzi o kobietę Cytuj
Gość cyganicha Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 będziesz to wiedziała, poczujesz,czy chodzi o kobietę Cytuj
Slawomir Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Witam! Plecak w snach oznacza podróż zaś trociny to poprostu twoje obawy czy aby rozłąka czegoś nie "rozsypała" i to całe zmacznie tego snu jezeli chodzi o część dotyczącą meżą. Ciekawym symbolem jest męska koszula z dużą ilością guzików mi kojarzy się z sutanną, tak jakbyś miała ukoić swoje tęsknoty w ramoonach znajomego księdza. To ze on w twoim śnie miał żonę i dziecko symbolizuje porostu to że "jest zajęty" i ani ty dla niego ani on dla ciebie nie jest obiektem zainterowań. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
uncredible Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 bardzo wam dziękuje , faktycznie trochę obawiam sie rozłaki nie lubie takich sytuacji i rzeczywiście w śnie czułam że nic do tego faceta nie czuję, że to tylko jakby przyjaźń, dzięki wielkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi