greeneye013 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 S – sygnifikator- 2 mieczy- wieczna niewiadoma, jestem osobą która niby jest szczęśliwa, ale zawsze czegoś szuka 1-6 - karma 1-2 - co przynoszę z przeszłości ze swoją karmą- as monet, królowa mieczy- to, że zawsze sama musiałam troszczyć się o siebie i swój byt, że nigdy nie miałam na kim się oprzeć 3-4 - misja życiowa, cel z którym przyszedłem na świat- walet mieczy, król monet- walka słowem o porządek, racjonalizm życiowy 5-6 - karma, którą tworze na przyszłość- koło, 4 denarów- zmieniam coś na lepsze? 7-9 - przeszkody, które należy pokonać: 7- w sferze intelektualnej- król buław- wybić sobie ewentualnego partnera z głowy, bo i tak będę sama 8 - w sferze duchowej- 9 pucharów- pogodzić się z tym, że zawsze będę sama, choć źle mi nie będzie 9 - w sferze materialnej- świat- otworzyć się na nowe możliwości 10-12 - pomoc, którą można wykorzystać 10 - w sferze intelektualnej- 10 pucharów- wierzyć w swoje szczęście pomimo wszystko 11 - w sferze duchowej- 9 mieczy- tu nie mam bladego pojęcia??!! 12 - w sferze materialnej- walet pucharów- pomoc od jakiegoś kielichowego??!! Never!! ;P 13 - mój potencjał lub moje słabości- śmierć- umiejętność dostosowywania się do zmieniających się okoliczności. Będę dozgonnie wdzięczna za każdą uwagę i spostrzeżenie Cytuj
KatiJo Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 S – sygnifikator- 2 mieczy- duże zdolności intelektualne, rozdarcie zewnętrzne, powinnaś szukać skupienia i spokoju wewnątrz siebie. 1-6 - karma 1-2 - co przynoszę z przeszłości ze swoją karmą- as monet, królowa mieczy- Byłaś w poprzednich wcieleniach osobą bardzo samoświadomą, podążającą własną drogą, masz jednak nieprzepracowane sprawy materialne i podejście do pieniędzy. 3-4 - misja życiowa, cel z którym przyszedłem na świat- walet mieczy, król monet- Podobnie jak wyżej - miecze plus denary. Chyba masz nadal rozwijać samoświadomość, inteligencję, duchowość, w tym życiu masz jednak szanse znalezienia odpowiednich proporcji pomiędzy sprawami duchowymi a materialnymi. Zauważ, że w Denarach - As to zalążek czegoś, a Król to już naprawdę sporo... Z kolei w mieczach przyszłaś jako Królowa, teraz jesteś Waletem. Nie znaczy to, że zrobiłaś krok wstecz, raczej rozumiałabym, że wspaniale się rozwijasz, dodać trzeba jedynie tę materię. 5-6 - karma, którą tworze na przyszłość- koło, 4 denarów Ano - te pieniężną właśnie tworzysz. Cały problem w owym wyśrodkowaniu. Nie bój się sięgnąć po pieniądze, nie bój się ich gromadzić. Pamiętaj jednak, że pieniądz lubi ruch i warto swymi nadwyżkami dzielić się z innymi. Co dajesz - wraca do Ciebie zwielokrotnione. 7-9 - przeszkody, które należy pokonać: 7- w sferze intelektualnej- król buław- A co ma, przepraszam, intelekt do partnera? Musisz uwierzyć w swą wielką energię, gdyż masz wszelkie dane ku temu, by stać się charyzmatycznym wizjonerem. Energia płonąca wewnątrz ciebie poszukuje nowych możliwości kreacji, urzeczywistnienia się. Nie stopuj jej. 8 - w sferze duchowej- 9 pucharów- nie bać się dzielić swymi umiejętnościami i emocjami z innymi. W pełni ciesz się tym, co do ciebie przychodzi. Ponadto bądź wdzięczna za to, co już masz. Potęga twojej naturalności, nie udawanej radości odmładza twoje serce. Pozwól nabrać formy wszystkiemu, co w tobie wyrasta. Prawdziwa radość stale rodzi więcej radości zarażając sobą wszystko, czego dotkniesz. 9 - w sferze materialnej- świat- otworzyć się na nowe możliwości - no dokładnie, tu masz dużo do zrobienia, vide karty 1, 4 i 6. 10-12 - pomoc, którą można wykorzystać 10 - w sferze intelektualnej- 10 pucharów- Jeśli pozostaniesz teraz otwarta, dostaniesz tak wiele, że nie będziesz mieć innego wyjścia, jak tylko się cieszyć. Ale jesteśmy mniej zaznajomieni z obcowaniem ze szczęściem i błogością niż z cierpieniem i czasami musimy nauczyć się jak podtrzymywać nagłe napływy ogromnej przepełniającej energii. Odkrycie siebie jako pełnego miłości dziecka w raju swego wnętrza to uzdrawiająca wizja. Nie wstrzymuj teraz niczego. Jest wystarczająco dużo wszystkiego dla wszystkich. Przywiązywanie się do ludzi i rzeczy, tak jak nas wszystkich uczono robi żebraków nawet z królów i królowych. Odrzuć złe emocje i poczucie braku i ciesz się. 11 - w sferze duchowej- 9 mieczy- Ta karta ostrzega cię, iż najwyższy czas przyjrzeć się temu co robisz. Od jak dawna kurczowo trzymasz się czegoś, o czym wiesz, że jest dla ciebie szkodliwe? Dlaczego świadomie się w ten sposób ranisz? Dlaczego nie chcesz uleczyć starych ran? Przyjrzyj się myślom, którymi dręczysz sam siebie. Pamiętaj, iż odpowiedź na pytanie dlaczego jesteś sam jest w tobie. 12 - w sferze materialnej- walet pucharów- pomoc od jakiegoś kielichowego??!! Never!! ;P - raczej wykorzystać swoją kobiecą subtelność i delikatność do pomnożenia majątku. Pieniądze można zdobywać nie tylko w twardy, męski sposób... Najlepszym rozwiązaniem jest: zdaj sobie sprawę co lubisz robić, następnie znajdź kogoś kto za to zapłaci... 13 - mój potencjał lub moje słabości- śmierć- umiejętność dostosowywania się do zmieniających się okoliczności. - otóż to, przestań biadolić, tylko czerp z tego jaka jesteś elastyczna 1 Cytuj
greeneye013 Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Dziękuję Katijo za przepiękną i mądrą interpretację... dałaś mi dużo do myślenia Cytuj
solweig Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 S – sygnifikator - 2 mieczy- odcieta od emocji, jakbys stala w oku cyklonu 1-6 - karma 1-2 - co przynoszę z przeszłości ze swoją karmą- as monet, królowa mieczy- dziedzictwo przeszlosci, umiejetnosc budowania od podstaw - w materii, duze predyspozcyje biznesowe, do pracy, ktora przynosi spelnienie finansowe; przynosisz ze soba karme od pucybuta do milionera. W Krolowej Mieczy nic Cie nie zlamie - bystrosc, sila woli, determinacja, nerwy ze stali. 3-4 - misja życiowa, cel z którym przyszedłem na świat- walet mieczy, król monet- jw. Krok po kroku do spelnienia, do fortuny. Ziarno, ktore jest w Tobie, to wlasnie ten zalazek samorealizacji w obszarze materii. Bardzo jestes ziemia i powietrzem z tych kart. 5-6 - karma, którą tworze na przyszłość- koło, 4 denarów - wedlug mnie nie tworzysz nowej. Jesli zrealizujesz sie materialnie we wlasnym biznesie (as denarow), nie bedzie nowej karmy. 4 to zatrzymanie. 7-9 - przeszkody, które należy pokonać: 7- w sferze intelektualnej- król buław- blyszczec, nie chowac sie w cien. Masz wielkie predyspozycje intelektualne, czysty intelekt, wysoka inteligencje. Chowasz to, byc moze wierzac, ze kobieta nie powinna sie przechwalac. Masz sie docenic, ustawic na swieczniku i przyjmowac zasluzone holdy - nie oddawac ich mezczyznom. Twoja meska energia - w sensie jang - jest bardzo silna i jest Twoja po prostu. 8 - w sferze duchowej- 9 pucharów- pozwolic sobie na luksus, na pelnie, na doswiadczanie zmyslami, na delektowanie sie zyciem i jego przyjemnosciami. Duze wyzwanie dla ducha, ktory jest u Ciebie ascetyczny. Tutaj jest potrzeba zaznania ziemskich uciech. Duchowosc nie wyklucza cielesnosci - to jest po prostu drugi biegun. 9 - w sferze materialnej- świat- otworzyc sie na te fortune, wyjsc doslownie w swiat z tym, co robisz. Ty masz karty na wielki sukces materialny, potege, ktora sama zbudujesz od podstaw. Jestes numerologiczna 4? Bo nie pamietam. 10-12 - pomoc, którą można wykorzystać 10 - w sferze intelektualnej- 10 pucharów- otworzyc intelekt na uczucia, emocje. Wtedy bedzie pelniejszy. Tu jest potrzeba pracy nad inteligencja emocjonalna. Byc moze wsparcie na mezczyznie, ktory jest bardzo jin - przyjmujacy, opiekunczy, troskliwy, cieply. 11 - w sferze duchowej- 9 mieczy- wlasnie uwierzyc, ze duchowosc tez jest cielesna. Tutaj olsnienie na zasadzie wstrzasu. Jakbys w glebi rozpaczy miala to pojac, bo sie bronisz przed takim rozumieniem duchowosci. 12 - w sferze materialnej- walet pucharów- wlozyc w to serce, ufnosc, przyzwolenie. Pieniadze maja serce; maja pozytywna energie. Moga byc lekkie, nie musza przychodzic z bolem i przez walke. 13 - mój potencjał lub moje słabości- śmierć- wielki. Tu nie wiem, czy o potencjal chodzi czy o slabosci. Smierc na tej pozycji oznacza zmiane, olbrzymia trasnformacje, wiec albo to jest Twoj potencjal wlasnie - odradzasz sie w wyniku zmian, co obstawiam - albo jesli to slabosc, to blokujesz zmiany. 1 Cytuj
greeneye013 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Bardzo Ci Sol dziękuję a ja jestem numerologiczną 9 Cytuj
Gość Erza Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 S – sygnifikator- 2 mieczy- musisz coś dostrzec, w sobie, w innych lub w świecie 1-6 - karma 1-2 - co przynoszę z przeszłości ze swoją karmą- as monet, królowa mieczy- siłę, którą masz w sobie, ona jest od zawsze w Tobie, do pokonywania trudności, do stawiania czoła wyzwaniom 3-4 - misja życiowa, cel z którym przyszedłem na świat- walet mieczy, król monet- uświadamiać innych, radzić im, oświecać, wskazywać błędy, dawać wskazówki 5-6 - karma, którą tworze na przyszłość- koło, 4 denarów- budujesz na nowo, siebie, swój świat, swoje życie, stoisz mocno na nogach, jesteś stabilna i wiesz czego pragniesz 7-9 - przeszkody, które należy pokonać: 7- w sferze intelektualnej- król buław- no nie tak drastycznie! rozwijać się, nie stawać w miejscu, uczyć się, kształcić, poszerzać horyzonty 8 - w sferze duchowej- 9 pucharów- zaakceptować fakt, że jesteś teraz sama, że kochasz siebie i jesteś ze sobą szczęśliwa, ale też liczyć na coś więcej 9 - w sferze materialnej- świat- szukać nowych rozwiązań, czerpać inspirację ze świata z napotykanych ludzi 10-12 - pomoc, którą można wykorzystać 10 - w sferze intelektualnej- 10 pucharów- wierzyć w siłę swojego umysłu, czego zapragniesz może się stać! Ty kierujesz swoim losem, wystarczy wizualizować/marzyć a to wszystko się spełni 11 - w sferze duchowej- 9 mieczy- nie bać się pójść dalej, rozwijasz się ciągle, ale niekiedy dopadają Cię wątpliwości i lęki, nie daj się im 12 - w sferze materialnej- walet pucharów- a właśnie, że tak daj sobie pomóc, niekoniecznie finansowo, ale duchowo, niech Cię wspiera, stoi u Twego boku 13 - mój potencjał lub moje słabości- śmierć- potrafisz zmienić swoje nastawienie i to czasami jest okey, a czasami złe, potencjał trzeba wykorzystywać masz narzędzie w ręku, tylko to trzeba dostrzec Cytuj
solweig Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Bardzo Ci Sol dziękuję a ja jestem numerologiczną 9 A to byl moj drugi typ, czyli trudniej Ci niestety w kontekscie tych kart. Musialam oproznic skrzynke i juz stracilam tamte dane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi