Skocz do zawartości

pociag

kasienka10001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

po pierwsze to bardzo mnie cieszy ze moge tu pisac cyganicha !!! super ! "interpretacja snow-cyganicha" hura !!!!! gratuluje kobietko

mialam sen ostatniej nocy , przebudzilam sie i pamietalam wszystko , duzo szczegolow ... zapomnialam jednak procz jednego , ale napisze reszte jesli sobie przypomne :)

szlam z synem i po mojej prawej stronie widzialam jadacy pociag , niebyl on blisko ale niebyl tez bardzo daleko . o ile mi sie wydaje to pociag to jakies zmiany ??? pamietam ze szlismy gdzies i ten pociag byl w srodku snu .

dziekuje :)

Gość cyganicha
Napisano

Kasieńko z serca dziękuję :) Bardzo się cieszę Twoją radością :))))

Ten pociąg z Twojego snu zmierzał w Waszym kierunku?Do Was jechał?Bo sądzę,że właśnie o pociągu jadącym w Twoją stronę mówisz.I dokładnie tak jak napisałaś ten pociąg jest zapowiedzią zmian w Twoim życiu.jeszcze nie teraz ale w niedalekiej przyszłości.Twój syn jest najważniejszą osobą w Twoim życiu.Sen zapowiada wszystko to co się wydarzy konkretnego a co Ty zaakceptujesz.Ważne wydarzenie w życiu Twoim i Twojego syna.

Jeśli coś sobie jeszcze przypomnisz,dopisz :)

Bardzo proszę i powodzenia Kasieńko!

Napisano

Jak my szlismy to pociag jechal wnaszym kirunku ,jechal po stronie prawej rownolegle z nami. byl bardzo dlogi. Jechal I konca nibylo widac. Dziekuje cyganicha. Jak przypomne sobie wiecej to dam znac. Jak narazie zazywam pieknej pogody w parku :) pozdrawiam goraco.

Gość cyganicha
Napisano

Wszystkiego co najpiękniejsze:)

a interpretacja taka jak napisałam.

Pozdrawiam gorąco,pięknej pogody i uśmiechu życzę :)

Napisano

znowu mi sie pociagi snily , a niech to , powinnam miec jakals kartke i dlugopis przy lozku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! rano probowalam sobie wszystko przypomniec i nic , procz kilku szczegolow .

bylo kilka pociagow , staly i ja kolo nich no i do nich wchodzilam , potem tylko jeden odjechal .

cyganicha a jaka jest roznica miedzy pociagiem jadacym z naprzeciwka a od tylu?

Napisano

chyba byly 3 , chyba wiem co ten sen znaczy ... ale prosze o pomoc , bo jestes najlepsza :)

Gość cyganicha
Napisano

Dziękuję Ci Kasieńko pięknie :icon_smile:

Wchodziłaś do pociągów i potem jeden odjechał. Byłaś w nim czy zostałaś? Zostałaś w innym pociągu?W tym który stał?

Pociąg z naprzeciwka,przewidujesz i szybujesz się na zmiany,wiesz,że będą i nadchodzą u Ciebie zaś pociąg jadący od tyłu,za Twoimi plecami-ktoś szykuje potajemnie zmiany w Twoim życiu.Ktoś kto nie chce bys za wczasu o nich wiedziała.Trzy pociągi,bo coś w Twoim umyśle,plan/zamiar nabiera realnych kształtów i dojrzewa.Mądrość,wola i uczucia dochodzą do głosu.

Odpowiedz proszę na moje pytanie,postaram się wówczas dopowiedzieć reszte :)

Napisano

dziekuje , bardzo szybka odpowiedz :) niejestem pewna , ale powiedzialabym ze stalam na zewnatrz jak ten pociag odjezdzal . no i widzialam jego tyl , patrzylam sie na odjezdzajacy , czy to znaczy ze ktos za moimi plecami planuje cos ? czy te pociagi niesymbolizuja 3 osob ? jedna odchodzi a 2 zostaja? dziekuje cyganicha , odpowiedz mi w 2-wuch wersjach bo pewna niejestem .

Dziękuję Ci Kasieńko pięknie :icon_smile:

Wchodziłaś do pociągów i potem jeden odjechał. Byłaś w nim czy zostałaś? Zostałaś w innym pociągu?W tym który stał?

Pociąg z naprzeciwka,przewidujesz i szybujesz się na zmiany,wiesz,że będą i nadchodzą u Ciebie zaś pociąg jadący od tyłu,za Twoimi plecami-ktoś szykuje potajemnie zmiany w Twoim życiu.Ktoś kto nie chce bys za wczasu o nich wiedziała.Trzy pociągi,bo coś w Twoim umyśle,plan/zamiar nabiera realnych kształtów i dojrzewa.Mądrość,wola i uczucia dochodzą do głosu.

Odpowiedz proszę na moje pytanie,postaram się wówczas dopowiedzieć reszte :)

Gość cyganicha
Napisano

bardzo proszę :)

Chciałaś w dwóch wersjach to prosze ;)

może tak byc,że trzy osoby jak napisałas,jedna odchodzi a dwie zostają.

Może też oznaczać,że przegapisz jakąś okazje i nie zaangażujesz się w nowy plan tylko będziesz czekała na dalszy rozwój wydarzeń,gdyż może nie jestes w pełni jeszcze gotowa,by wyruszyc w dalsza droge. Teraz zastój na płaszczyźnie osobistej i w tym momencie akurat włąsnie teraz jeszcze nie jesteś gotowa na zmiany,które nadchodza.ale jeszcze nie dzisiaj.

Kasieńka,sen z pociągiem gdyby był za Twoimi plecami a Ty bys go nie widziała lub zobaczyła w ostatniej chwili,że jest za Toba oznaczałby ,że ktos knuje cos po cichu i jest nieuczciwy.A tu w Twoim snie takiej sytuacji nie było.Myslę,że teraz mnie juz zrozumiałaś ;) Jesli mogę jeszcze jakoś pomóc,pisz Kasieńka :)

Napisano

nie takiej sytuacji u mnie niebylo ... no i dobrze :( przegapiam cos ... chodzi to o zycie osobiste nie o zawodowe prawda ?

dziekuje ci Cyganicha , za ja bym bez ciebie zrobila kobieto :)

Gość cyganicha
Napisano
chodzi to o zycie osobiste nie o zawodowe prawda ?

Prawda.Chodzi o życie osobiste.

bardzo proszę Kasieńka,cieszę się,że mogłam Ci pomóc. Wiesz,że dasz rade :) Obie to wiemy :)

tez dziękuję Ci za wszystko:icon_smile:

Napisano

pewnie ze dam :))))))))))))))))))))))))))))))dzieki

Prawda.Chodzi o życie osobiste.

bardzo proszę Kasieńka,cieszę się,że mogłam Ci pomóc. Wiesz,że dasz rade :) Obie to wiemy :)

tez dziękuję Ci za wszystko:icon_smile: