Skocz do zawartości

Dwa sny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Wybieram jakąś drogę , do wyboru mam łąkę z wysoką trawą prowadzącą pod górę, dość stromo i biegnącą obok polną drogę też z wysoką trawą i na dodatek momentami przez las. też wiedzie pod górę , jest zachód słońca, prababcia z ciocią namawiają mnie bym szedł łąką, mówię że nie pójdę bo jest zarośnięta. Unoszę się w powietrze, wysoko , widzę drogę z góry , biegnie lasami i prowadzi do jakiejś wsi. lecę wzdłuż tej drogi.

2. Idę drogą, jest asfaltowa między polami. Dochodzę do skrzyżowania i skręcam w prawo. mijają mnie dwa motory które się ścigają, jadą w przeciwnym kierunku do mnie. Schodzę z drogi pomiędzy motorami jedzie biały dostawczak. Nagle jeden motor wywraca się. potem widzę tylko śmigłowiec ratunkowy. Gdy byłem na skrzyżowaniu minął mnie zielony dostawczak , jechał z tej samej drogi którą ja szedłem , ale on pojechał prosto a ja skręciłem w prawo. Wszedłem do Czerwonego domu z cegły, rozmawiałem z babcią. Wychodząc z domu zobaczyłem kilka śmigłowców ratunkowych lecących w stronę w którą pojechał zielony samochód.

Gość cyganicha
Napisano

Rybko, chciałeś ode mnie to proszę :usmiech:

Pierwszy sen mówi,że jesteś jak zauważyłeś na rozdrożu.Masz możliwość wyboru.Pierwsza droga-zaczniesz lepiej rozumieć samego siebie i swoją drogę życia jeśli będziesz wytrwały. Twój cel wtedy osiągniesz. Druga-trudniejsza dla Ciebie ale również prowadząca do lepszego zrozumienia siebie i zrealizowania swoich planów.Osoby, które są Tobie bliższe wskazują Tobie drogę która według nich zdaje się byc łatwiejsza, w której szybciej poczujesz się pewnie i która szybciej doprowadzi Cie do celu.Ty jednak chcesz pójść drogą,którą sam obierzesz,jesteś zdeterminowany i cel chcesz osiągnąć.Dobrze poradzisz sobie z realizacją swoich zamierzeń.Pomimo tego,że droga trudniejsza,cięższa praca przez Ciebie włożona.Wielka radość dla Ciebie.

Drugi symbolizuje sprzeczność pomiędzy aspiracjami innych a wydarzeniami jakie nastąpią u Ciebie.Tobie udaje się uniknąć kłopotów,niepowodzenia;rozpoczynasz wszystko z wielkimi nadziejami ale może się zdarzyć,że ktoś w pewnym momencie przyjdzie Ci z pomocą,wesprze abyś do końca mógł swój plan doprowadzić. Ale wszystko się uda zgodnie z Twoimi zamierzeniami,ponieważ wybierasz to wszystko co jest dostrzegane w jasności i pozytywnych sferach.

Tobie zyczę pięknych snów a ja wracam na sb:icon_wink:

Gość cyganicha
Napisano

Carlotta czytaj i śledź uważnie co dzieje się na forum,wówczas nie będziesz dawała tego typu uwag. Poza tym zapoznaj się z Regulaminem.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

nom zapoznam się

Edytowane przez carlotta