ryba969 Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 1. Wybieram jakąś drogę , do wyboru mam łąkę z wysoką trawą prowadzącą pod górę, dość stromo i biegnącą obok polną drogę też z wysoką trawą i na dodatek momentami przez las. też wiedzie pod górę , jest zachód słońca, prababcia z ciocią namawiają mnie bym szedł łąką, mówię że nie pójdę bo jest zarośnięta. Unoszę się w powietrze, wysoko , widzę drogę z góry , biegnie lasami i prowadzi do jakiejś wsi. lecę wzdłuż tej drogi. 2. Idę drogą, jest asfaltowa między polami. Dochodzę do skrzyżowania i skręcam w prawo. mijają mnie dwa motory które się ścigają, jadą w przeciwnym kierunku do mnie. Schodzę z drogi pomiędzy motorami jedzie biały dostawczak. Nagle jeden motor wywraca się. potem widzę tylko śmigłowiec ratunkowy. Gdy byłem na skrzyżowaniu minął mnie zielony dostawczak , jechał z tej samej drogi którą ja szedłem , ale on pojechał prosto a ja skręciłem w prawo. Wszedłem do Czerwonego domu z cegły, rozmawiałem z babcią. Wychodząc z domu zobaczyłem kilka śmigłowców ratunkowych lecących w stronę w którą pojechał zielony samochód. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 Rybko, chciałeś ode mnie to proszę Pierwszy sen mówi,że jesteś jak zauważyłeś na rozdrożu.Masz możliwość wyboru.Pierwsza droga-zaczniesz lepiej rozumieć samego siebie i swoją drogę życia jeśli będziesz wytrwały. Twój cel wtedy osiągniesz. Druga-trudniejsza dla Ciebie ale również prowadząca do lepszego zrozumienia siebie i zrealizowania swoich planów.Osoby, które są Tobie bliższe wskazują Tobie drogę która według nich zdaje się byc łatwiejsza, w której szybciej poczujesz się pewnie i która szybciej doprowadzi Cie do celu.Ty jednak chcesz pójść drogą,którą sam obierzesz,jesteś zdeterminowany i cel chcesz osiągnąć.Dobrze poradzisz sobie z realizacją swoich zamierzeń.Pomimo tego,że droga trudniejsza,cięższa praca przez Ciebie włożona.Wielka radość dla Ciebie. Drugi symbolizuje sprzeczność pomiędzy aspiracjami innych a wydarzeniami jakie nastąpią u Ciebie.Tobie udaje się uniknąć kłopotów,niepowodzenia;rozpoczynasz wszystko z wielkimi nadziejami ale może się zdarzyć,że ktoś w pewnym momencie przyjdzie Ci z pomocą,wesprze abyś do końca mógł swój plan doprowadzić. Ale wszystko się uda zgodnie z Twoimi zamierzeniami,ponieważ wybierasz to wszystko co jest dostrzegane w jasności i pozytywnych sferach. Tobie zyczę pięknych snów a ja wracam na sb:icon_wink: Cytuj
carlotta Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 cyganicha wydawało mi się że masz swój dział... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Carlotta czytaj i śledź uważnie co dzieje się na forum,wówczas nie będziesz dawała tego typu uwag. Poza tym zapoznaj się z Regulaminem. Pozdrawiam Cytuj
carlotta Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) nom zapoznam się Edytowane 11 Lipca 2011 przez carlotta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi