Skocz do zawartości

Książka o numerologii - jaka?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sorki jeżeli temat w złym dziale. Mam pytanie, czy znacie jakieś książki które nauczą mnie numerologii, chociażby na poziomie podstawowym?

Napisano

Książek na rynku trochę jest :usmiech:

Ja osobiście polecam opracowania Nataszy Czarmińskiej i Gladys Lobos.

Napisano

Czarmińska jak najbardziej. Gladys Lobos nie polecam, podobnie jak Brzozy. Całkiem dobry jest jeszcze Rekus.

Jeśli znasz angielski - najlepszą ksiązką jest chyba "Your Days Are Numbered" pani Campbell.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość mahadeva
Napisano

Jeżeli chodzi o wibrację daty urodzenia to polecam "Coś więcej niż liczby" Violetty Kuklińskiej-Woźny. Według mnie ta książka jest genialna. Dość szeroko jest opisywany negatywny aspekt osobowości, dzięki czemu możemy popracować nad swoim charakterem oraz łatwiej nam zrozumieć ludzi, którzy ulegli negatywnemu wpływowi środowiska w jakim żyli czy żyją i tak naprawdę nie są sobą, ich umysły zostały zaprogramowane w sposób negatywny. Ze swojego przykładu wiem, że można wiele w swoim umyśle przeprogramować, choć trzeba włożyć w to masę pracy. Zamówiłem wczoraj kolejne książki tej autorki: "Liczby życia. Co numerologia mówi o Tobie i innych" i "Nazwisko tworzy charakter. Liczby kreatorem Twojej indywidualności" i prawdę mówiąc, nie mogę się ich doczekać.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Wybrałem Nataszę Czarmińską - Liczby Losu. Dobry wybór? :)

Napisano

Szczerze powiedziawszy nigdy z żadnych książek nie korzystałam. Wszystko co potrafię przekazała mi babcia. Wydaje mi się, że patrząc na liczby rozumiem je bardziej intuicyjnie niż naukowo, a może to po prostu kwestia przyzwyczajenia...

Z chęcią przeczytam co nieco na temat numerologii, widzę że szczególnie polecane są książki Czarmińskiej i tych właśnie zamierzam szukać w księgarniach :)