risto Napisano 25 Października 2008 Napisano 25 Października 2008 Witam.:icon_smile2: Jestem sebastian , ( risto ) wynalazłem w necie ten portal i pomyslalem , czemu nie? Pisze ów post poraz pierwszy więc chyba robię błędy, lecz kto ich nie robi...Mam prośbe wielką otóż byłbym bardzo wdzięczny i szczęśliwy gdyby ktośmi pomógł zrozumieć mój sen.. Otórz śniło mi się że jadę autobusem a właściwie to obserwuje ten autobus z pewnością że jestem w środku nagle autobus się zatrzymuje i ja ze zdziwienie stwierdzam że nie jedzie on drogą tylko na przełaj przez łąki zielone i rowy i słysze żebym był spokojny bo jest ok. I patrze a pośród łąk jest prosta wąska ścieżka , ide nią i dochodze do starego poniemieckiego wiaduktu ( tunelu ) który jest zasypany niemniej jednak ów ścieżka wije się w góre tego wiaduktu a ja wraz z kolegą ( nieznajomym ) wspinam się w góre i powtarzam mu żeby sie nie bał bo tu jest ścieżka co wiedzie na drugą strone. Prosze , jeśli ktokolwiek ma jakiś koncept bardzo mnie tym uszczęśliwi. Dziekuje ślicznie.... risto.
risto Napisano 25 Października 2008 Autor Napisano 25 Października 2008 wiedziałem że ten sen oznacza ważne zmiany w życiu moim , właśnie zdobyłem dowód , jak codzień o 22 wyszedłem po moją kasie żeby nie szła sama z pracy, w miejscu gdzie ją spotkałem na ulicy , schyliłem się i jak nigdy dotąd podniosłem najprawdziwszą 100 złotych...czy to nie jest znak....tyle że im dalej w las tym więcej drzew.
cacus1988 Napisano 26 Października 2008 Napisano 26 Października 2008 Dziś wstałam i nie wiem jak mam rozumieć ten sen pomozie mi : Śniłomi sie ze jestem w wannie i wychodze z niej bo usłyszałam Męzczyzne swojego wyszlam szybko aby go zobaczyć nie chciał ze mna rozmawiać widziałam go mokrego i z pleca wychodzily mu zestawy do basenu , mowiłam do niego ale mi nie odpowiadała wiec zabrałam mu telefon i poszłam do pokoju on tam przyszedł i jest taki mały jak dziecko, mowił do mnie ze mnie kocha ale nie moze byc ze mną bo musi byc blisko syna i dla tego wraca do swojej zony, ja sie przednim zaczełam rozbierac ale tu sen sie urwał
Rekomendowane odpowiedzi