solweig Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 I szereg 1. Arcykalan - do 29 roku życia 2. Wisielec - 29-49 lat 3. Arcykaplanka - po 49 roku zycia II szereg 4. Gwiazda - podswiadomosc 5. Umiarkowanie - swiadomosc III szereg 6.Eremita - nadswiadomosc IV szereg 7. Ksiezyc - karta harmonii psychicznej 8. Slonce - misja do wykonania 9. Swiat - dary do wypelnienia misji Karmiczno-wewnętrzne 11. Rydwan - poprzednie wcielenie 12. Kolo - zajecie w poprzednim wcieleniu 13. Cesarzowa - zadania karmiczne 14. Ksiezyc - liczba harmonii psychicznej 13. Eremita -jak sie postrzega 14. Cesarzowa - jak postrzegają ja inni 15. Smierc - sposob odpracowania karmy 17. Wisielec - punkt komfortu karmy 18. Arcykaplanka - Jak pracować z misją na obecne wcielenie Cytuj
Gość Erza Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 pan wychowany w tradycji, zostały mu wpojone dobre zasady moralne i etyczne chłopiec z dobrego domu, gdzie na porządku dziennym była tradycja rodzinna, niedzielne obiadki i wspólne oglądanie zdjęć przodków ze starych albumów racjonalny człowiek potem faza Wisielca - być może wiele osiągnął w tym Kapłanie (pozycję, szacunek innych) teraz może zbierać tego plony, korzystać z tego, co wypracował sam i co wyniósł z domu Arcykapłanka - u faceta to chyba oddanie się swoim przyjemnością, realizowanie pasji życiowych, ale też zaglądanie w głąb siebie Umiarkowanie w świadomości bardzo ładnie facet twardo stąpający po ziemi, harmonijny i ciepły z tym Kapłanem to całkiem porządny facet, żaden fruwok czy bawidamek odpowiedzialny, lubi spokój w życiu, jak ma coś zaplanowane i pewne resztą potem Cytuj
solweig Napisano 13 Lipca 2011 Autor Napisano 13 Lipca 2011 I szereg 1. Arcykalan - tradycyjna struktura, dobre wyksztalcenie, mocne ukorzenienie w linii przodkow, konkretne wychowanie 2. Wisielec - tu jestesmy, zmiana perspektywy, rozdzaj bezruchu, stagnacji, wycofanie sie 3. Arcykaplanka - wewnetrzna madrosc II szereg 4. Gwiazda - podswiadomosc - jasna, czysta, pozytywna 5. Umiarkowanie - swiadomosc - stablina, ladna III szereg 6.Eremita - nadswiadomosc - wyzsze poznanie IV szereg 7. Ksiezyc - karta harmonii psychicznej - imaginacja, kreatywnosc, dreamland, moze sklonnosc do nalogow? 8. Slonce - misja do wykonania 9. Swiat - dary do wypelnienia misji tu piknie, pan dostal cudne dary i piekna misje - ma wszystko, co potrzeba Karmiczno-wewnętrzne 11. Rydwan - poprzednie wcielenie - niespokojny duch 12. Kolo - zajecie w poprzednim wcieleniu - hazardzista? albo odpracowywal karme 13. Cesarzowa - zadania karmiczne - przyjmowac holdy? wiem, nauczyc sie doceniac, cieszyc z tego, co jest 14. Ksiezyc - liczba harmonii psychicznej - tu dublet, nie rozumiem, dlaczego to sie powtarza? 13. Eremita -jak sie postrzega - jako samotnika (taki jest:) 14. Cesarzowa - jak postrzegają ja inni - ze zyje w luksusie i jest biorca? 15. Smierc - sposob odpracowania karmy - transformacja wewnetrzna lub doslownie odpracuje karme w tym wcieleniu 17. Wisielec - punkt komfortu karmy - sie w nim znajduje, zmiana perspektywy, zawieszenie dzialan (nawet w spojna calosc mi sie to uklada:) 18. Arcykaplanka - Jak pracować z misją na obecne wcielenie - chyba w 3 cyklu ja zrealizuje, Smierc to potwierdza, zdobyc wewnetrzna madrosc Chcialabym sie poduczyc bardziej tych interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi