Skocz do zawartości

Skrypt na przyciągnięcie konkretnej osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam na forum następujący skrypt na ozdrowienie emocji i przyciągnięcie konkretnego mężczyzny:

Kenaz - Laguz - Gebo - Ehwaz

Jestem nowicjuszką i stąd moje pytanie czy tworząc skrypt muszę jakoś oznaczyć w zapisie o którego mężczyznę mi chodzi?

Napisano

Czy jakiś inny byłby tu odpowiedniejszy? Może coś mi doradzisz.

Napisano

Mężczyzna nie potrafi do końca określić swoich oczekiwań i uczuć. Do tego sporo jest nieporozumień.

Napisano

czyli Ansuz dodać... a dalszy ciąg mogę pozostawić bez zmian?

Napisano

a ja się podłączę zrobiłam skrypt

KENAZ ANSUZ DAGAZ GEBO ALGIZ

na przyciagniecie konkretnej osoby, na "przelamanie lodow". ta osoba kiedys mi sie podobala i teraz chcialam sprobowac, na poczatek chcialam zlapac nić porozumienia na poziomie zwyklej rozmowy.

ale sytuacja wyglada inaczej, w gre wchodzi pewna kobieta, mimo ze raz juz z nia zerwal, ona stara sie to reperowac.

to zdesperowana i zakomleksiona kobieta. dla pary meskich spodni zrobilaby wiele, lacznie z wymyslaniem niestworzonych historii na temat innych osob. nie mowiac juz o zazdrosci i zawisci. co by nie bylo, nie bede sie mieszac nie majac 100% czy facet jest wolny.

fakt ze on daje sie na to nabrac/wykorzystuje jej desperacje, zmienil moj sposob patrzenia na niego.

ale dobrze byloby go miec za kumpla - bo mimo wszystko na poziomie kolezenskim dobrze mozna sie z tym czlowiekiem dogadac. gdyby okazal sie lojalnym przyjacielem byloby jeszcze lepiej.

co w takiej sytuacji ze skryptem? spalic? zrobic nowy? szkoda mi tak od razu wywalac ze wzgledu na rune ansuz

co myslicie?